2777
2789
عنوان

دوستان میشه درمورد خواستگارهای این دختر خانم نظر بدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 156 پست
برو اطلاعاتت رو کامل کن بعد بیا تبادل نظر کنیم ،میدونی اکثر کسانی که تخصص جنین شناسی دارن بیس دامپزش ...

برو بابا

کسایی میتونن فوق تخصص جنین شناسی بگیرن ک حتما متخصص زنان باشن 

شما خیلی بیسوادی ..و بهتره تو جهل خودت بمونی

هرچی همه دارن میگن این نیست ..قبول کن دیگه

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
چی بگم وقتی شما چشمتو رو واقعیت بستی!  حتما توهماتشونو گفتن بهتون یا خودتون اگاهانه روی اطلاعا ...

ایشون پردیس داروسازی میاورد ودارو دوست نداشت دوست داشت طبابت کنه پس دامپزشکی زد،شما برو تحقیق کن ببین چه خبره من نگفتم که فقط به حرف های من اکتفا کن،برو خودت ببین چه خبره ولی تحقیق میدانی نه وب گردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام ب کسی توهین کنم اما پزشک ها حتی دندانپزشک رو هم پزشک نمیدونن ...چون بغیر از پزشکی هیچ کدوم ا ...

خیلی فاصله هست بین این رشته ها

نمیدونم خودشون حرف خودشونو قبول دارن؟! 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
برو بابا کسایی میتونن فوق تخصص جنین شناسی بگیرن ک حتما متخصص زنان باشن  شما خیلی بیسوادی ..و ...

شما تحصیلات خودت چیه؟! با این ادبیاتی که شما داری طبیعی هست که ندونی چه خبره چون سطح نگرشت درهمین حده

مطمئنا هیچ وقت ب پای پزشک ها نمیرسه وگرنه ...پزشک ها میرفتن دامپزشکی  چون پایین تر از پزشکی و ...

من دوستم یه خواستگار دامپزشک داشت دقیقا فقط برا شغلش رد کرد 

من درک نمیکنم استارتر چجوری دامپزشکی را در حد دندانپزشکی و پزشکی و دارو میدونه😐

نمیخوام ب کسی توهین کنم اما پزشک ها حتی دندانپزشک رو هم پزشک نمیدونن ...چون بغیر از پزشکی هیچ کدوم ا ...

خب الان این فامیل ما به همین پزشک ها که جرات کردن بیان خواستگاریش داره می خنده !!!!! این که دلیل نمیشه

خیلی فاصله هست بین این رشته ها نمیدونم خودشون حرف خودشونو قبول دارن؟! 

اسی کلا تو باغ نیست میگه اونایی ک تخصص جنین شناسی دارن دامپزشک هستن

اولا جنین شناسی جز رشته های فوق تخصص هست

بعد جنین شناسی چ ربطی ب نازایی داره

برای فوق تخصص جنین شناسی باید متخصص زنان باشی 

حداقل هرچی پریتانالوژی دیدیم تخصص زنان داشته

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
من دوستم یه خواستگار دامپزشک داشت دقیقا فقط برا شغلش رد کرد  من درک نمیکنم استارتر چجوری دامپز ...

شما هرموقع دراین ۴رشته تحصیل کردید ویا درخانواده واقوام از هر ۴رشته فارغالتحصیل داشتید می فهمید چه خبره

شما تحصیلات خودت چیه؟! با این ادبیاتی که شما داری طبیعی هست که ندونی چه خبره چون سطح نگرشت درهمین حد ...

من حتی اگر بیسواد هم باشم اینو بدون اطلاعاتم از تو بالاتره

شما اول برو رو تربیتت کار کنن

شما اصرار داری رو اشتباهت و مطمئنا بقیه هم قبول نمیکنن

شما خودت میگی کادر درمانی...معمولا تو کادر درمان یه حالت تدافعی نسبت ب پزشکا دارن حالا علتش هرچیزی میتونه باشه

من الان فهمیدم علت این همه اصرار شما چیه 😁

اسی کلا تو باغ نیست میگه اونایی ک تخصص جنین شناسی دارن دامپزشک هستن اولا جنین شناسی جز رشته های فوق ...

خانم محترم دامپزشک وقتی ۶سال  دوره عمومیش تموم شد می تونه توی آزمون ۵۴رشته تخصصی شرکت بکنه که ۲۱تا از اون ها با پزشکی مشترک هست و۳تاش با داروسازی ،از جمله رشته های پی اچ دی مشترک با پزشکی رشته جنین شناسی وآناتومی ورشته بیولوژی تولید مثل هست که دو گروه پزشک ودامپزشک باهم رقابت میکنن،متخصص زنان مثل خواهر شوهر بنده در این مراکز نازایی فقط نقش چکاپ های روتین پزشکی رو دارن کارهای آزمایشگاهی ،ریاست،هیئت مدیره وتحقیقات و...بین پزشکان ودامپزشکان مشترک هست که حالا توی ایران ۵۰به ۵۰ یکیری مراکز نازایی ریاست وادارش برعهده دامپزشکان متخصص بیولوژی تولید مثل ودامپزشکان متخصص جنین شناسی وآناتومی هست ومن نمیدونم شما چرا ناراحتی؟!!! من وشما نه پزشک هستیم ونه دامپزشک ونه من خودم رو از نظر تحصیلات وموقعیتدرحد اون ها می دونم ونه شما با این حد اطلاعات معلومه که اصلا نمیدونید چیه وچه خبره ،من خودم تکنسین اتاق عمل هستم ودر جو هر دورشته هستم ،نزدیک ترین افراد خانوادم پزشک ،دامپزشک ،دندانپزشک وداروساز هستن واز نزدیک شاهد همه چیز هستم،شما برو ببین موسس مرکز نازایی رویان کیه؟ بروببین موسس مرکز نازایی ابن سینا کیه وریاست اون مرکز برعهده کیه؟ شما خودت نمیدونی چی به چیه بعد من رو متهم میکنی!!! برو ببین رییس واکسن وسرم سازی راضی کیه؟ برو ببین هر سال جایزه دکتر کاظمی آشتیانی رو چه کسی برنده میشه،به جای اینکه مثل بقال سر کوچه صحبت کنی برو تحقیق کن درسته سایت عمومی هست ولی قرار نیست که اطلاعات ناقص وغلطتون رو به دیگران تحمیل کنید وتوهین بکنید