سلام ،دختری که شرح حالش رو می گم دختر پسر عمم هست ،این دختر خانم خودش دکتر دامپزشک هست ۲۷سال سن داره،از نظر چهره سفید وزیبا هستن ،داره برای آزمون تخصص درس می خونه وهمزمان توی ۲تا کلینیک کار میکنه ،این دختر خانم خودش ۳تا آپارتمان ودوتا ماشین به نامش داره ،حساب بانکیش موجودی زیر ۱۰۰میلیون نداره،حدود۴۰۰میلیون هم طلا داره،خودپسرعمم مهندس هست وهمسرش کارمند یکی از ادارت واز نظر سطح خانوادگی هم از طرف پدر وهم مادر عالی هست،حالا ایشون خواستگارهای مختلفی دارن که ۳تانمونه اش رو برای مثال مگم ،یکیش پزشک عمومی ۳۱ساله،دومیش دندانپزشک ۳۳ساله،سومیش پزشک عمومی ۲۹ساله
اما این دختر وخانوادش اصلا این خواستگارها رو درحد خودشون نمیدونن ومیگن اگرم این دختر بخواد ازدواج کنه حتما باید داماد متخصص باشه وخانوادش تحصیل کرده باشن وسطح خوبی داشته باشن،به نظرشما این نگرش صحیح هست؟! چون در این سایت اقشار مختلف با نگرش وتفکر مختلف هست دوست دارم نظرتون رو به عنوان عضوی از جامعه بدونم.
چی بگم وقتی شما چشمتو رو واقعیت بستی! حتما توهماتشونو گفتن بهتون یا خودتون اگاهانه روی اطلاعا ...
ایشون پردیس داروسازی میاورد ودارو دوست نداشت دوست داشت طبابت کنه پس دامپزشکی زد،شما برو تحقیق کن ببین چه خبره من نگفتم که فقط به حرف های من اکتفا کن،برو خودت ببین چه خبره ولی تحقیق میدانی نه وب گردی
نمیخوام ب کسی توهین کنم اما پزشک ها حتی دندانپزشک رو هم پزشک نمیدونن ...چون بغیر از پزشکی هیچ کدوم ا ...
خیلی فاصله هست بین این رشته ها
نمیدونم خودشون حرف خودشونو قبول دارن؟!
پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑 تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<< مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود, زلــــــــال دیده می شوند . برای اینکه آدمی را بشناسید , <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>
اسی کلا تو باغ نیست میگه اونایی ک تخصص جنین شناسی دارن دامپزشک هستن اولا جنین شناسی جز رشته های فوق ...
خانم محترم دامپزشک وقتی ۶سال دوره عمومیش تموم شد می تونه توی آزمون ۵۴رشته تخصصی شرکت بکنه که ۲۱تا از اون ها با پزشکی مشترک هست و۳تاش با داروسازی ،از جمله رشته های پی اچ دی مشترک با پزشکی رشته جنین شناسی وآناتومی ورشته بیولوژی تولید مثل هست که دو گروه پزشک ودامپزشک باهم رقابت میکنن،متخصص زنان مثل خواهر شوهر بنده در این مراکز نازایی فقط نقش چکاپ های روتین پزشکی رو دارن کارهای آزمایشگاهی ،ریاست،هیئت مدیره وتحقیقات و...بین پزشکان ودامپزشکان مشترک هست که حالا توی ایران ۵۰به ۵۰ یکیری مراکز نازایی ریاست وادارش برعهده دامپزشکان متخصص بیولوژی تولید مثل ودامپزشکان متخصص جنین شناسی وآناتومی هست ومن نمیدونم شما چرا ناراحتی؟!!! من وشما نه پزشک هستیم ونه دامپزشک ونه من خودم رو از نظر تحصیلات وموقعیتدرحد اون ها می دونم ونه شما با این حد اطلاعات معلومه که اصلا نمیدونید چیه وچه خبره ،من خودم تکنسین اتاق عمل هستم ودر جو هر دورشته هستم ،نزدیک ترین افراد خانوادم پزشک ،دامپزشک ،دندانپزشک وداروساز هستن واز نزدیک شاهد همه چیز هستم،شما برو ببین موسس مرکز نازایی رویان کیه؟ بروببین موسس مرکز نازایی ابن سینا کیه وریاست اون مرکز برعهده کیه؟ شما خودت نمیدونی چی به چیه بعد من رو متهم میکنی!!! برو ببین رییس واکسن وسرم سازی راضی کیه؟ برو ببین هر سال جایزه دکتر کاظمی آشتیانی رو چه کسی برنده میشه،به جای اینکه مثل بقال سر کوچه صحبت کنی برو تحقیق کن درسته سایت عمومی هست ولی قرار نیست که اطلاعات ناقص وغلطتون رو به دیگران تحمیل کنید وتوهین بکنید