2777
2789
عنوان

دوستان میشه درمورد خواستگارهای این دختر خانم نظر بدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 156 پست
محمد حسین نصر ک پزشک عمومی هست طبق پروفایل نظام پزشکی دوست عزیز بحث با شما مثل اب تو هاون کوبیدنه ...

اون عکسی که شما گذاشتی با این دکتر نصر اصفهانی تشابه اسمی داره آخه کدوم پزشک عمومی رو رییس پژوهشکده به این مهمی میکنن؟!،شما حرفات چون در این زمینه نه کار کردی نه تحصیل هیچ اعتباری نداره شما حتی بلد نیستی این اسامی رو از کجا سرچ بکنی ورزومه رو بخونی این افراد رزومه انگلیسی شون توی سایت پژوهشگاه ها موجود هست شما نمی تونی درست کسب اطلاعات کنی این دیگه به من ربط نداره،درسته چون شما هیچ اطلاعی در این زمینه نداری نباید وارد بحث می شدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محمد حسین نصر ک پزشک عمومی هست طبق پروفایل نظام پزشکی دوست عزیز بحث با شما مثل اب تو هاون کوبیدنه ...

سرچ کن محمد حسین نصراصفهانی رییس پژوهشکده رویان این شکلی می تونی بیو گرافی ورزومه رو بخونی

سرچ کن محمد حسین نصراصفهانی رییس پژوهشکده رویان این شکلی می تونی بیو گرافی ورزومه رو بخونی

بازم خیچ اسمی از دامپزشکی نبرده

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
بازم خیچ اسمی از دامپزشکی نبرده

و پایین ترش نوشته علاوه بر رشته خودش فعالیت زیادی در مورد شبیه سازی حیوانی کرده

جایی ننوشته ایشوت دامپزشک بوده 

و تخصص پزشکی گرفته... یا  ننوشته دامپزشک هست و تو حوزه ناباروری انسان فعالیت داره

ایشون پی اچ دی جنین شناسی داره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

من واقعا می خوام بدونم تحصیلاتت در چه حده که از یک سرچ کامل عاجز هستی؟ از اول تاپیک هی میگی من بی سوادم ولی هرچه قدر می ریم جلوتر معلومه اصلا هیچ اطلاعی در این زمینه ها نداری ،بهت میگم برو ببین تخصص مشترک پزشکی ودامپزشکی چیه  مثل کسانی که به پرستار میگن دکتر حرف خودت رو تکرار می کنی،من مگه بهت گفتم برو سایت نظام پزشکی؟؟؟؟ من گفتم برو سایت پژوهشگاه رویان وابن سینا رزومه رو بخون،دکتر نصر اصفهانی الان پنجاه وخورده ای سن داره ورداشتی عکس یه پسر جوون که جای بچه اون رو گذاشتی میگی دکتر نصر اصفهانی اینه!،،، یا عکس یه خانم رو!!!! ،این چیزی که شما سرچ کردی تشابه اسمی هست،لطفا وقتی درزمینه ای تخصص واطلاعت وسواد وجایگاهش رو نداری نظر نده خانم محترم اول برو ببین چی به چیه بعد ادعای فضل بکن!!!! وقت دیگران رو هم با اطلاعات ناقص خودت تلف نکن البته تقصیر خودمن هم هست که با کسی که فوقش سوادش درحد کارشناسی هست وارد بحث دکتری وپی اچ دی میشم!!!! شب خوش 

و پایین ترش نوشته علاوه بر رشته خودش فعالیت زیادی در مورد شبیه سازی حیوانی کرده جایی ننوشته ایشوت د ...

برو رزومه رو توی سایت پژوهشکده بخون فایل انگلیسی هست نه خبر گذاری تسنیم!!!!!