2777
2789
عنوان

دوستان میشه درمورد خواستگارهای این دختر خانم نظر بدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 156 پست
درفرصت های شغلی ودرآمدی باهم در رقابت هست ،اکثر شرکت های داروسازی برخلاف تصور عموم جامعه به دست دامپ ...

من الان راجب دامپزشکی ی سرچی تو گوگل زدم و حرف شما برام مستند شد ک دامپزشکی میتونه پر دآمد باشه ب شرط اینکه طرف علاقه من ب رشتش باشه و فعال باشه تو اون رشته

یکی از دانشجوهای دامپزشکی گفته بود یک دوست دامپزشک داره ک درآمدش از ۲۵ تا ۴۰ تومنه

مراکز نازایی ب دست دامپزشک اداره میشه😂😂😂😂😂😂 جالب بود  دوست عزیز همینطور ک گفتم با حلوا ...

ببینید من خواهر شوهرم جراح ومتخصص زنان در مرکز نازایی ابن سینا بودن ،موسس اون مرکز وچندین مرکز دیگه دامپزشک بودن ،خودتون می تونید برید رزومه کاری وتحصیلی شون رو ببینید من اینجا بی طرف هستم ولی واقعیت ها رو انکار نمیکنم ،بهتره شما برید وخودتون اطلاعات کسب بکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان راجب دامپزشکی ی سرچی تو گوگل زدم و حرف شما برام مستند شد ک دامپزشکی میتونه پر دآمد باشه ب شر ...

بنظرم در هر شغلی درآمدها متفاوته

مثلا تو کار ساخت و ساز 

یکی  تک واحدی میسازه 

یکی تلاش میکنه کلی وام میگیره و .. برج میسازه 

حالا همین دامپزشکی هم همینطوره

دامپزشک را  با پزشک یکی میدونی؟؟؟!!!😑😕

تازه دامپزشک ها درامد بالاتر از پزشک دارن😁:

ومیتونن مرکز نازایی داشته باشن ....فکر کنم منظور ش مرکز نازایی حیواناته

واگر انقدر دامپزشکی تاپه چرا این خانم در حسرت دکتر واقعیه

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
تازه دامپزشک ها درامد بالاتر از پزشک دارن😁: ومیتونن مرکز نازایی داشته باشن ....فکر کنم منظور ش مرک ...

شاید منظورشون اینه ک در اون مراکز شریک میشن...اخه انقدر وسیله اشون گرونن ک یک پزشک ب تنها نمیتونه سرمایه گذاری کنه

شما نشستی ۴تا سایت رو مطالبش رو خوندی هی داری اونارو تکرار می کنی ،ببین دوست عزیز همین دانشگاه آزاد ...

چی بگم وقتی شما چشمتو رو واقعیت بستی! 

حتما توهماتشونو گفتن بهتون یا خودتون اگاهانه روی اطلاعات غلطتون مصر هستید, با این رتبه قبولی پزشکی ازاد و پردیس دولتی قطعی هست مخصوصا برای زمان قبولی این خانوم, مطمئنا با ادعا نمیشه واقعیت رو تغییر داد

هیچ منطقی چنین چیزی رو قبول نمیکنه

بزرگترین اشتباهتون اینه که طرف مقابل رو مثل خودتون میبینید! 

فقط میتونم بگم با تمسخر دیگران اونا حقیر نمیشن یا فکرشون غلط خونده نمیشه,این اتفاق به کسی بر می گرده که مسخره کرده! و به جای اقناع طرف مقابل, بیشتر ذهن و فرهنگ خودتون رو زیر سوال میبرید! 

من دیگه حرفی ندارم موفق باشید! 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
شاید منظورشون اینه ک در اون مراکز شریک میشن...اخه انقدر وسیله اشون گرونن ک یک پزشک ب تنها نمیتونه سر ...

منم میتونم سرمایه گذاری کنم

اما ایشون میگه ب دست دامپزشک اداره میشه مگه الکیه

کدوم ادم نرمالی برای نازایی  میره جایی ک بدست دامپزشک اداره بشه 

شما میری؟؟؟😂

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
تازه دامپزشک ها درامد بالاتر از پزشک دارن😁: ومیتونن مرکز نازایی داشته باشن ....فکر کنم منظور ش مرک ...

خانم محترم شما وقتی اطلاعات درمورد رشته ای ندارید وخودتون نمیدونید چه خبره درست نیست که با اطلاعات ناقص شغل ورشته دیگران رو به تمسخربگیرید واقعا به دور از ادب وزشت هست،شما اول برید ببینید چه خبره بعد که اطمینان پیدا کردید نظر بدیدنه اینکه دیگران رو مسخره بکنید،من اگر با این همه اطمینان صحبت می کنم حتما اطلاعات کافی وجامع دارم ومی تونم صحبتم رو اثبات کنم،شما تشریف ببرید مراکز نازایی رویان اصفهان،مرکز نازایی تیزرو،مرکز نازایی ابن سینا تهران وببینید چه خبره بعد باهم تبادل نظر محترمانه داشته باشیم

منم میتونم سرمایه گذاری کنم اما ایشون میگه ب دست دامپزشک اداره میشه مگه الکیه کدوم ادم نرمالی برای ...

برو اطلاعاتت رو کامل کن بعد بیا تبادل نظر کنیم ،میدونی اکثر کسانی که تخصص جنین شناسی دارن بیس دامپزشک هستن؟! پس اداره مراکز نازایی بر عهده این افراد میتونه باشه حتی بدون کوچکترین شراکتی

چی بگم وقتی شما چشمتو رو واقعیت بستی!  حتما توهماتشونو گفتن بهتون یا خودتون اگاهانه روی اطلاعا ...

نمیخوام ب کسی توهین کنم اما پزشک ها حتی دندانپزشک رو هم پزشک نمیدونن ...چون بغیر از پزشکی هیچ کدوم از رشته ها علم پزشکی ندارن

یکی از نزدیکان ما دختره تازه دوره عمومیش تمام شد ه بود و طرح بود یه خواستگار دامپزشک ک کلینیک هم داشت براش اومده بوده میخندیدن ب طرف