2777
2789
عنوان

بنظرتون برم خونه جاریم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 71 پست
والا منم جفت خودتم ملاحظه کار تازه عروسی کردم ولی همسرم تا حد زیادی میدونه حق با منه و یجورایی از دس ...

برو که آتودستشون ندی چون برادرشوهرتم اومده 

اما اگر برای جاریت مشکلی پیش اومد یاروضه ای چیزی نرو 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین نه مادرشوهر تون پشتشون باشه هامیخواد روابط بین بچه هاش حفظ بشه همسرتو تنها نذار کاش هم بیمارستا ...

آرامش و عزت خودش مهمتره آرامش  خانوادگی هست ها شوهرش که خودش ناراحته از دست جاریها پس به زندگی دونفریشون لطمه نمیزنه فقط آرامش خانوادگی میمونه که اونم جاریها باعث شدن نه عروس 

اینهایی که شما میگی بعد میشه باج دادن به بقیه و بی عزتیش  و خودخوری و حس حقارت در خود عروس خانم و پر رو شدن بقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش و عزت خودش مهمتره آرامش خانوادگی هست ها شوهرش که خودش ناراحته از دست جاریها پس به زندگی دونفر ...

ارامش خانوادگی منظورم روابط بین ایشون وهمسرشون هست 

واینکه برادرشوهرشون برای عروسیشون اومده چرااگربه حرف همسرش بود می گفت منم نمیام فامیل همسرم فوت کرده ....

الان هم ایشون به احترام همسرخودش و برادرشوهرش داره میره 

نه به خاطر جاری 

جاری هم مطمینا بعدها بیماری یامراسمی خواهد داشت اونجاهم ایشون بایدبهانه ی بنی اسراییلی بیاره نره

ارامش خانوادگی منظورم روابط بین ایشون وهمسرشون هست واینکه برادرشوهرشون برای عروسیشون اومده چرااگربه ...

عزیزم من چون توی اطرافیان همچین مواردی دیدم به نظرم صلاح نیست بره هیچ خیری نداره برای عروس بلکه خودش رو کوچیک میکنه اگر بیمارستان بود میرفت ولی اگر خونه است هرگز نباید بره بلکه باید استارتر با داداشش تماس بگیره و احوال بگیره همین کافیه 

ولی عقل و ادب و وظیفه حکم میکنه برادر عیادت برادر بره و حتی اگر کاری هم داشت براش انجام بده 

فامیل جاری که فامیله دوره اصلا ربطی به برادر نداره که نره عروسیش  جاریهاش معلومه بهونه تراشی کردن نیومدن عروسی چون فامیل درجه یکش فوت نکرده که  بعد میگه پاگشا هم دعوت نکردن یعنی مشکل داشتن و ضدیت تا چه حد باید باشه که نقطه جوش آدم نرسه 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

عزیزم من چون توی اطرافیان همچین مواردی دیدم به نظرم صلاح نیست بره هیچ خیری نداره برای عروس بلکه خودش ...

خوب برادرشوهر که اومده عروسیش خیلی جاها دیدم اینجورجاها شوهره هم به حرف خانمشه نمیاد

خوب برادرشوهر که اومده عروسیش خیلی جاها دیدم اینجورجاها شوهره هم به حرف خانمشه نمیاد

خونه معمولا برای زن حساب میشه توی بحث مهمان اگر بره میره تو حدود شخصی جاری بدون دعوت 

تلفن کافیه برای احوالپرسی 

بعد حتما خود برادر شوهرش میدونه زن خودش مشکل داره و بهونه تراشی کرده مگه بابای زنش مرده که نیاد عروسی برادرش !

خونه معمولا برای زن حساب میشه توی بحث مهمان اگر بره میره تو حدود شخصی جاری بدون دعوت تلفن کافیه برای ...

به نظرمن خانم نباید همسرشو تنهابذاره ......

و این مهمونی هم به خاطر جاری یایک مهمونی ساده نیست عیادت هست 

من خودم اینجورمواقع رفتارم تغییرنمی کنه میرم 

اما بعد دقیقا درموقعیت مشابه جبران می کنم که طرف نتونه گله کنه 

مثلا جاریم مادرم فوت شدن اوج کرونابودبرادرشوهرم اومدن شهرما برای مراسم مادرم اماجاریم نه حتی تماس هم نگرفت تسلیت بگه....ما یکی دوماه بعد باهم بیرون شهروتفریح رفتیم اصلا به روی خودم نیاوردم چی شده ....

اونقدر نشد برادرجاریم فوت کرد همسرموگفتم برو ومن خودم نرفتم ........

برادرشوهر و بچه هاشون بودن زناشون نبودن

جاریت تصاف نکرده، برادرشوهرته.

بنظرم با همسرت برو عیادت برادرش.

شیرینی و کمپوت و از این چیزام دستون بگیرین. 

اینجوری جایگاه و ادبت رو نشون میدی.

عزت هرکسی رو بخودش پس بده. جاریت مراسمی داشت، نرو