2777
2789
عنوان

دوستان میشه درمورد خواستگارهای این دختر خانم نظر بدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 156 پست
باهاتون موافقم اما این درامد ها فقط حقوق های پایه ی فیش حقوقی هستن, کارانه پزشک معمولا خیلی بالاتر ا ...

من در جریان کارانه و بحث های تخصصی نیستم

اما چیزهایی ک میدونم که یه پزشک متخصص طرحی و تو منطقه نه چندان محروم ...بدون جراحی 40-50رو داره

وقیاس پزشک و دامپزشک بیشتر شبیه جوکه

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
مطمئنا هیچ وقت ب پای پزشک ها نمیرسه وگرنه ...پزشک ها میرفتن دامپزشکی  چون پایین تر از پزشکی و ...

ما چند نفر رو در اقوام داریم که درآمد عالی دارن ،درضمن این ۴رشته جز رشته های تاپ هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز دامپزشکی مثل پزشکی دارو،دندانپزشکی دکتری حرفه ای هست وسطح علمی یکسانی دارن

به هیچ وجه

دامپزشکی به پای پزشکی و دندان نمیرسه 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
ما چند نفر رو در اقوام داریم که درآمد عالی دارن ،درضمن این ۴رشته جز رشته های تاپ هستن

بله دامپزشکی جزو رشته های بالای تجربی هست اما بعد از اون سه تای دیگه

دوست عزیر این نگرش شخصی شما هست ،می تونید از چندتا کلینیک دامپزشکی درآمد شون رو بپرسید

نمیدونم چه اصراری داری 

همه میدونن پزشکی و دندان و دارو بالاتر از دامپزشکی هست

وبا حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه 

موفق باشید

شما ظاهرا اصلا نمی دونی پزشک عمومی چیه! دامپزشک چیه! پرستار چیه! این حرف هایی که زدید مثل شوخی می مو ...

!!!!

دامپزشکی تاپه؟ پس بقیه رشته هایی که دانشجوها به سختی قبول میشن و ارزوی خیلیاست از دامپزشکی که توی دانشگاه ازاد بدون کنکور هم قابل خوندن هست پایین تر هستن!! 

نمیدونستم!! 

این چیزا رو از کجا میارید اخه؟! 

نیازی نمیدیدم بگم اما ظاهرا فکر میکنید منم نمیدونم توی بیمارستان چه خبره! اما مطمئنا من با شرایطی که خودم و اطرافیانم داریم بهتر از شما از حقیقت این موضوع اطلاع دارم

باشه شما اینجوری فکر کن 

منم برم تغییر رشته بدم دامپزشکی بخونم که درامد عالی پیدا کنم انگار از رشته های تاپ پولی در نمیاد!! 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
بله دامپزشکی جزو رشته های بالای تجربی هست اما بعد از اون سه تای دیگه

درفرصت های شغلی ودرآمدی باهم در رقابت هست ،اکثر شرکت های داروسازی برخلاف تصور عموم جامعه به دست دامپزشک ها تاسیس شده واداره میشه نه داروساز ها مثل سرم سازی رازی،واکسن سازی پاستور،اکثر مراکز نازایی به دست دامپزشک های متخصص تولید مثل اداره میشه

من در جریان کارانه و بحث های تخصصی نیستم اما چیزهایی ک میدونم که یه پزشک متخصص طرحی و تو منطقه نه چ ...

اره واقعا😁

جدا متخصص همین حدوده درامدش تازه 50 برای پزشکای پرتجربه هست, رزیدنت ازمایشگاه 4 تومن بود فیش حقوقش اما با کارانه داشت دستگاه میخرید برای ازمایشگاه شخصیش اونم با قیمتای چندده یا چند صد میلیونی دستگاه ها, بخش اصلی درامد رشته های تاپ از کارانه هست

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
درفرصت های شغلی ودرآمدی باهم در رقابت هست ،اکثر شرکت های داروسازی برخلاف تصور عموم جامعه به دست دامپ ...

مراکز نازایی ب دست دامپزشک اداره میشه😂😂😂😂😂😂

جالب بود 

دوست عزیز همینطور ک گفتم با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه

هرچی شما بگی .... بازم واقعیت چیزی دیگه هست

موفق باشید

ادامه بحث بی فایده هست

!!!! دامپزشکی تاپه؟ پس بقیه رشته هایی که دانشجوها به سختی قبول میشن و ارزوی خیلیاست از دامپزشکی که ...

شما نشستی ۴تا سایت رو مطالبش رو خوندی هی داری اونارو تکرار می کنی ،ببین دوست عزیز همین دانشگاه آزاد هیچوقت دامپزشکی رو بدون کنکور برنداشته همون سایت هایی که خوندی نوشته دامپزشکی بدون کنکور پزشکی بدون کنکور هم نوشته ولی هیچ کدومش حقیقت نداره!!!! همین دختر خانم دامپزشکی آزاد کرج خونده ولی با کنکور رفته رتبه کنکورش هم توی منطقه  دو۴۸۰۰بوده،دلیلی نداره شما از یه رشته بدت میاد اون رشته بد باشه مثلا خیلی ها به دلیل یکسری موارد از رشته دندانپزشکی بدشون میاد ولی من وشما چه بخوایم وچه نخوایم رشته های پزشکی،دامپزشکی،دندانپزشکی وداروسازی رشته های پرطرفدار وتاپ تجربی هستن این رو من وشما تعیین نمی کنیم ودر اون حد نیستیم که نظر بدیم این رو خود سازمان سنجش وکسانی که این رشته ها رو انتخاب می کنن تعیین می کنن