2777
2789
عنوان

دوستان میشه درمورد خواستگارهای این دختر خانم نظر بدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 156 پست
بله دقیقا حرف این دختر خانم وخانوادش رو می زنید

طبق تجربه ست خواهری

بهش حق بده

من با هم سطح خودم ازدواج کردم و راضیم

خواهر شوهرم با کمتر از خودش ازدواج کرد و الان دارن جدا میشن

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ظاهرا از درآمد این دوگروه مطلع نیستید این دختر خانم در روز فقط ۳ساعت مریض می بینه اونم ۴روز در ه ...

با چیزایی که گفتین من شک دارم کادر درمان باشید اگه باشید از موارد زیاد دیگه ای مطلع بودید فیش حقوقی 18 هست کارانه رو میدونید?حداق 20 برای پزشک طرح بی تجربه یعنی جمعا حداقل درامد یه پزشک عمومی 48 هست

کی گفته شیف پزشک 36 ساعته??!!!!بیشتر شبیه یه متن کمدی هست!شیفت یه پرستار6/5 ساعته و شیفت یه پزشک 8 ساعته هست

اون پزشک عمومی همین الان حداقل 50 میلیون درامد داره تخصص بگیره میلیاردی میشه حقوقش باز میگین درامدش بیشره?توی رشته پزشکی 50 مییون پولی نیست که!

اگه اینجوریه به جای پزشکی دام پزشکی باید رشته تاپ باشه!

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

اول اینکه این خانم تو این سن چطوری این همه دارایی داره

چون مطمئنا یه دامپزشک درامدش در خد پزشک یا دندانپزشک نیست

و دوم اینکه این خانم دامپزشک هستن...و سطح علمی خودشون حداقل یکی دو درجه از خواستگار هاش پایین تره 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
چرا خود دختر خانم توی هم رشته ای خودش کسیو در نظر نمیگیره چون میگین رشته خودش و کارش پردرآمده

اونا باید دختر خانومو در نظر بگیرن تو ایران   

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
با چیزایی که گفتین من شک دارم کادر درمان باشید اگه باشید از موارد زیاد دیگه ای مطلع بودید فیش حقوقی ...

عزیزم اطرافیان ما پزشکی زیاد خوندن..از عمومی و دندان تا تخصص و فوق تخصص

مطمئنا دامپزشکی پایین تر از پزشکی هست ..حتی از دارو هم پایین تره

و منم متعجب بودم این خانم این درآمد رو از کجا اورده تپ این سن

اما درامدشون ب این صورت ک شما هم میگی نیست مثلا یه پزشک متخصص که جراحی نمیکنه ماهیانه 40-50داره

و یه جراح حدود70-80داره

البته این یه چیز رایج هست واینها پزشک های فعالی هستن

درامدهای میلیاری هم هست اما خیلی نادر

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
با چیزایی که گفتین من شک دارم کادر درمان باشید اگه باشید از موارد زیاد دیگه ای مطلع بودید فیش حقوقی ...

شما ظاهرا اصلا نمی دونی پزشک عمومی چیه! دامپزشک چیه! پرستار چیه! این حرف هایی که زدید مثل شوخی می مونه،من نصف خانواده خودم وشوهرم در گروه علوم پزشکی یعنی پزشک ،دنداپزشک ،و...هستن کاملا می دونیم چه خبره،۲۰میلیون کارانه؟؟؟؟؟ برای پزشک عمومی!!!!! ۵۰میلیون درآمد !!!!!! 😨😨😨😨😨توروخدا برو حسابداری یه بیمارستان تا بدونی چه خبره  من هرچی بگم بازم ممکنه تناقض ایجاد بشه چون شما اصلا نمیدونی فیش حقوق کادردرمان به چه شکل هست،درضمن داروسازی،پزشکی،دامپزشکی،دندانپزشکی ۳رشته پرطرفدار وتاپ تجربی هستن

عزیزم اطرافیان ما پزشکی زیاد خوندن..از عمومی و دندان تا تخصص و فوق تخصص مطمئنا دامپزشکی پایین تر از ...

درآمد دامپزشک برخلاف تصور خیلی ها با وجود شیفت کاری بسیار سبک بالاهست

چرا خود دختر خانم توی هم رشته ای خودش کسیو در نظر نمیگیره چون میگین رشته خودش و کارش پردرآمده

چون هم رشته ای های خودش هم دنبال پزشک هستن😂

درآمد دامپزشک برخلاف تصور خیلی ها با وجود شیفت کاری بسیار سبک بالاهست

مطمئنا هیچ وقت ب پای پزشک ها نمیرسه

وگرنه ...پزشک ها میرفتن دامپزشکی 

چون پایین تر از پزشکی و دندان و دارو هست

عزیزم اطرافیان ما پزشکی زیاد خوندن..از عمومی و دندان تا تخصص و فوق تخصص مطمئنا دامپزشکی پایین تر از ...

باهاتون موافقم اما این درامد ها فقط حقوق های پایه ی فیش حقوقی هستن, کارانه پزشک معمولا خیلی بالاتر از حقوق پایه ش هست

دام پزشکی از پرستاری و مامایی و بهداشت هم رتبه پایین تری نیاز داره حتی بدون کنکور به راحتی میشه این رشته رو خوند 🌹

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
اول اینکه این خانم تو این سن چطوری این همه دارایی داره چون مطمئنا یه دامپزشک درامدش در خد پزشک یا د ...

دوست عزیز دامپزشکی مثل پزشکی دارو،دندانپزشکی دکتری حرفه ای هست وسطح علمی یکسانی دارن

باهاتون موافقم اما این درامد ها فقط حقوق های پایه ی فیش حقوقی هستن, کارانه پزشک معمولا خیلی بالاتر ا ...

تو روخدا این حرف ها رو جایی نزنید واقعا معلومه هیچ نگرش صحیحی از رشته های تجربی ندارید