2777
2789
عنوان

دوستان میشه درمورد خواستگارهای این دختر خانم نظر بدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من پزشک دیدم دیپلمه هم گرفته .

خیلیا اینطوری هستن

من دیدم خانومه تحصیلکرده ولی خانه دار بود انقد متشخص و محترمه که نمیشه تصور کرد

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

آدم اگه شاغل باشه باید شوهر کنه به یکی که از خودش پولدارتر باشه( چون خیلیا بخاطر پول میرم خواستگاری کسی، ی نمونش خواهرشوهرمه پرستاره همسرش راننده تاکسی بوده و فقط بخاطر پولش خواستتش! و الان دارن جدا میشن)

اگه شاغل نباشه باید شوهر کنه با یکی هم سطح خودش نهایتا ی طبقه از خودش بالاتر ( تا خانواده طرف نکوبن تو سر دختر ک تو خانوادت سطح پائینن و برعکس)

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘
فکر میکنی گلم ایشون دام پزشکه ,با هر مدرکی که داشته باشه هم نمیتونه درامدی مثل یه پزشک حتی عمومی دا ...

شما ظاهرا از درآمد این دوگروه مطلع نیستید این دختر خانم در روز فقط ۳ساعت مریض می بینه اونم ۴روز در هفته ولی پزشک عمومی با شب بیداری وشیفت ۲۴وحتی ۳۶ساعته حکمش به زور ۱۲تومن می خوره،اگر این دختر خانم تخصص بگیره قطعا درآمد زیر ۵۰تومن نخواهد داشت،ولی اون پزشک عمومی کل هفته رو ۲۴ساعته کار کنه درآمدش به زور شاید درمناطق محروم به ۱۸تومن برسه من خودم کادر درمانم واز درآمد روطرف کاملا با فیش های حقوقی مستند مطلع هستم

شما دقیقا حرف خودش رو می زنی

چون من همسرم دندون پزشک هست و تو جمعشون هستم دوستان پزشکی زیاد دارم جوشونو میدونم عزیزم 

حتی اوونا که همسر غیر پزشک دارن با دکترای رشته دیگه ازدواج کردن بازم ته وجودشون حس ضعف و پشیمونی دارن 

بعضا طلاق میگیرن بعد چند سال 

من به شخصه طرف باید به دلم بشینه و اخلاق و فرهنگ و ایمانش هم به من بخوره حالا میخواد کارگر باشه میخواد دکتر

در ضمن این فامیلتون دامپزشکه و اینقدر توقع دارند اگه خود دختره یه دکتری چیزی بود فک کنم کمتر پسر دکتر سمیعی راضی نمیشد😕

خیلیا اینطوری هستن من دیدم خانومه تحصیلکرده ولی خانه دار بود انقد متشخص و محترمه که نمیشه تصور کرد

اره واقعا .کلا خیلیا ترجیح میدن زن خانه دار بگیرن حالا چراشو نمیدونم .ولی طرز فکر اقایون با ما فرق داره کلا .تو فامیل خود ما پسر همه چی تموم هست ولی رفته یه دختر کاملا معمولی گرفته .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)