2777
2789
وقتی وزن بالا باشه راحتتر کم میشه گلم . رژیم رو توصیح دادم ولی روزانه ۳۵ دقیقه پیاده روی معمولی بددن ...

ایشالا

موفق باشی عزیزم

منم 83بودم الان78

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
ایشالا موفق باشی عزیزم منم 83بودم الان78

عالیه موفق باشی 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سوال طبع رو خودشون متوجه میشن یا باید خودت بدونی

عزیزم موقع ثبت نام و تشکیل پرونده کلی سوال هست که باید جواب بدی از جوابهات خودشون متوجه طبعت میشن ، حتی غذاهایی که دوس داری و نداری رو مینویسی

فقط دقیق جواب بده و هدفت از رژیم رو واقعی بنویس

بقیه با خودشونه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
عزیزم موقع ثبت نام و تشکیل پرونده کلی سوال هست که باید جواب بدی از جوابهات خودشون متوجه طبعت میشن ، ...

ممنونم از توضیحاتتون

رژیمش سخت نیس؟

خوب وزن کم میکنه؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
ممنونم از توضیحاتتون رژیمش سخت نیس؟ خوب وزن کم میکنه؟

عزیزم هفته اول یکم سخت بود برام و گرسنه م میشد اما کم کم کنار اومدم و میوه هامو وقتایی که گشنه م شه میخورم اب زیاد میخورم و شبها زودتر میخوابم

پیاده روی رو حتماااااا برو حتی شده تو خونه خیلی موثره

وزن کم‌کردن کاملا بستگی به بدنت داره ولی نرمالش بین یک تا سه کیلو در هر دوره س (۲۱روز)

من شنبه هفته پیش با وزن ۹۷/۲۰۰ شروع کردم امروز ۹۵/۳۰۰ بودم

هنوز دوره م‌تموم نشده عزیزم

عزیزم هفته اول یکم سخت بود برام و گرسنه م میشد اما کم کم کنار اومدم و میوه هامو وقتایی که گشنه م شه ...

موفق باشید ان شاالله 

😍

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭