2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم انجام میدم 

بد نیست

گشنگی نمیکشی 

ولی موهام ریزش داره

ابجیم گرفت مرحله دو ول کرد چون بشدت ریزش مو گرفت

فعلا من بایدوزن کم کنم باید خیلی بعد ،ایمان افتضاح شدم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
من تا حالا باهاش ۱۳ کیلو کم کردم دو دوره گرفت از ۱۰۸ به ۹۷ رسیدم ول کردم الان ۱۰روزه دوباره شروع ...

چطوریه عزیزم میشه یکم توضیح بدی

دوره هاش چند وقته اس

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭

دوستان چرا مسخره میکنید تا حالا نشده خودتون کلمه ای اشتباه تلفظ کنید.

یکم شعور ادب داشته باشین .کم مسخره کنید انگار تو اب نمک خوابیدن .

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
من تا حالا باهاش ۱۳ کیلو کم کردم دو دوره گرفتم از ۱۰۸ به ۹۷ رسیدم ول کردم الان ۱۰روزه دوباره شروع ...

ایول بابا

چکار میکنی اینقدر زود کم کردی

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
چطوریه عزیزم میشه یکم توضیح بدی دوره هاش چند وقته اس

عزیزم ۲۱ روزه س

برحسب سن و قد و دور مچ برات وزن ایده آل تعیین میکنه

و براساس طبع مزاجی هست

ممنوعیات سس مایونز ، قهوه ، نوشابه ها و شیرینی جات هست که کلا حذفه

ولی بقیه غذای معمول خودمونه و مقدار گِرَم توضیح میده

مثلا من ناهارها مرغ و ماهی و کتلت و ماکارونی و پلو خورش دارم. شام ها عدسی فرنی سوپ تخم مرغ ابپز سالاد سزار و....

صبحانه پنیر گردو خامه مربا ارده و شیره انگور و......

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ایول بابا چکار میکنی اینقدر زود کم کردی

وقتی وزن بالا باشه راحتتر کم میشه گلم . رژیم رو توصیح دادم ولی روزانه ۳۵ دقیقه پیاده روی معمولی بددن توقف دارم و بقیه ورزش ها ممنوعه

دعا کن وزنم کم شه 😩

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
دوستان برای یک دوره هزینه چقدر دادید

۶۰ تومن عزیزم

عزیزم ۲۱ روزه س برحسب سن و قد و دور مچ برات وزن ایده آل تعیین میکنه و براساس طبع مزاجی هست ممنوعی ...

چطوری باید رژیم رو بگیرم؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
چطوری باید رژیم رو بگیرم؟

هم وبسایت دارن هم پیج اینستاگرام

Limoo.me