2777
2789
عنوان

خیانت

198 بازدید | 16 پست

سلام آجی ها

من توی گوشی همسرم یه اس دیدم که واسه همکارش فرستاده که یادت نره سیم کارت بیاری

حس کردم یه گوشی دیگه داره آخه همسرم گوشی ساده داره چون چند وقت پیش میگفت همکارم میخواد گوشیشو بفروشه شوهرمم خیلی دوست داره گوشی لمسی داشته باشه ولی نداره...منم یواشکی زنگ زدم همکارش والکی بهش گفتم قضیه این گوشی که دادی به شوهرم چیه تا ببینم اصلا گوشی داره یا نه؟اونم گفت من بهش امانت دادم توی ماشینم بوده واز این حرفا....شوهرم خواب بود همینطور که داشت حرف میزد میگفت امانت دادم و...شوهرمو بیدار کردم گذاشتم رو اسپیکرتا هاشا نکنه بعد خداحافظی کردم....کلی باهش جروبحث کردم...ولی اون قسم خورد دست روی قران گذاشت که من ازش گوشی نگرفتم ...حالا من نمیدونم همکارش فک کرده من ازش گوشی گرفتم گردن گرفت با که نه واقعا گوشی داره،سیم کارت هم گفت واسه یه آشنایی که مرد هستش گرفتم...به نظرتون مشکوک نیست باید چیکار کنم؟؟؟

اولا ایول ب خودت

بعدشم مردا قسم دروغ زیاد میخورن

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم به خاطر کارش هم یکم من سخت گیرن

خودت داشته باشی اون نه؟😐عجب

بنظرم قدر شوهرتو بدون

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
ایول به کدوم قسمتش☺️    

ک زنگ زدی ب خانمه و ساکت ننشستی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!