الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون اونی که خونخ اس کمبود اکسیزن نداره چون حالشون که بد میشه بستری میشن،،فهم این انقدر براتون سخته؟؟
والا همسایه ما چه جوون عزیزی قلبش درد گرفت رفت بیمارستان گفتن کروناست باید تو بخش کروناییا بستری شه هرچی پدرش اصرار کرد بابا دوبار ازمایش داده منفی بوده گوش نکردن یه امپول براش زدن فشارش رفت بالا و سکته.یکی از فامیلامونم خودش دستگاه اکسیژن اجاره کرد تو خونه.چرا قبول نداری بیمارستان رسیدگیش پایینه
والا همسایه ما چه جوون عزیزی قلبش درد گرفت رفت بیمارستان گفتن کروناست باید تو بخش کروناییا بستری شه ...
چون حودم تو بیمارستانم...امیدوارم ادمای سطح پایین و متوقعی مثل شما نیان مریض من بشن چون دلم نمیاد وقتم برای کسی که اینجوریه هدر بدم،،انشالله هیچ وقت مریض نشی
من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد