2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم تست بده

خواستم بدم زنگ زدم ۴۰۳۰ گفت فعلا نمیخواد اگر علامتی ظاهر شد برو دکتر چون ممکنه نداشته باشی تو آزمایشگاه آلوده بشی و ممکنه تست نامزدم به خاطر عفونت قبلی باشه یعنی گرفته باشه و خوب شده باشه بدون علامت 

خواستم بدم زنگ زدم ۴۰۳۰ گفت فعلا نمیخواد اگر علامتی ظاهر شد برو دکتر چون ممکنه نداشته باشی تو آزمایش ...

اره صب کن علایم داشتی برو خودتو تقویت کن با مایعات اینا

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
دور از جونتون عزیزم ،رعایت کنین انشاالله مبتلا نمیشین  فامیل داشتیم چاق بود گرفت خوب شد ولی دو ...

مرسی عزیزم. من قبلا رژیم گرفته بودم لاغر شده بودم کلییی بعد مامانم فوت شد قرص اعصاب اینا خوردم هیچی دیگ قشنگ ۳۰ کیلو اومد رو وزنم

تو خونه قرنطینه ان ، اصلااااااا علامتی نداشتن و ندارن  رفتن سر کار ازشون تست خون گرفتن گفتن مثب ...

فکر کردی کیتا همه سالمه نه بابا.الان خبرارو خوندی چین با جمعیت بالای یه میلیارد جشن پایان کرونا گرفته گفته دارو اومده با اون خوب میشن واکسن احتیاجی نیست.بعد ایران میاد میگه واکسنم بیاد باز کرونا هست.میبرن بیمارستان هرچی داروعه تست میکنن رو مریضای بدبخت چرا کسی از خونه نمرده

اره صب کن علایم داشتی برو خودتو تقویت کن با مایعات اینا

حتماااااا ، نمیدونم من خیلی بی احساسم یا بقیه زیادی احساساتین دیشب یکی تاپیک زده بود اینجا کلی ناراحت بود شوهرش کرونا گرفته بود ولی نمیدونم چرا بیخیالم ی ذره هم استرسشو ندارم   

حتماااااا ، نمیدونم من خیلی بی احساسم یا بقیه زیادی احساساتین دیشب یکی تاپیک زده بود اینجا کلی ناراح ...

نه کار درستی میکنی علایمشو از ۴۰۳۰ بپرس اگ خدا نکرده داشتی برو میری دکتر و ازمایشگاه الودس نگرفته باشه ادم اونجا میگیره

نه کار درستی میکنی علایمشو از ۴۰۳۰ بپرس اگ خدا نکرده داشتی برو میری دکتر و ازمایشگاه الودس نگرفته با ...

اگ مشکل خاصی نداشته باشه بمیاری خاص و اینا دیگ استرس نداره ک ولی خب باید رعایت کنیم ایشالا شرش کم بشه واقعا خسته شدیم