الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواستم بدم زنگ زدم ۴۰۳۰ گفت فعلا نمیخواد اگر علامتی ظاهر شد برو دکتر چون ممکنه نداشته باشی تو آزمایشگاه آلوده بشی و ممکنه تست نامزدم به خاطر عفونت قبلی باشه یعنی گرفته باشه و خوب شده باشه بدون علامت
تو خونه قرنطینه ان ، اصلااااااا علامتی نداشتن و ندارن رفتن سر کار ازشون تست خون گرفتن گفتن مثب ...
فکر کردی کیتا همه سالمه نه بابا.الان خبرارو خوندی چین با جمعیت بالای یه میلیارد جشن پایان کرونا گرفته گفته دارو اومده با اون خوب میشن واکسن احتیاجی نیست.بعد ایران میاد میگه واکسنم بیاد باز کرونا هست.میبرن بیمارستان هرچی داروعه تست میکنن رو مریضای بدبخت چرا کسی از خونه نمرده
حتماااااا ، نمیدونم من خیلی بی احساسم یا بقیه زیادی احساساتین دیشب یکی تاپیک زده بود اینجا کلی ناراحت بود شوهرش کرونا گرفته بود ولی نمیدونم چرا بیخیالم ی ذره هم استرسشو ندارم