2777
2789
تو شهر ما یک دختر با یک پسر دوست بودن. دوست پسره لا 3 نفر دیگه دختره رو بردن بهش تجاوز کردن. شکایتش ...

واايييييي.  

يعني حيوون هم اينقدر بي رحم نيست كه اينا اينجوري ان

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

کارماشو پس میده دیرمیشه دروغ نه 

من ب گوشم رسید ک چجوری خونوادگی منحدم شدن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر ما یک دختر با یک پسر دوست بودن. دوست پسره لا 3 نفر دیگه دختره رو بردن بهش تجاوز کردن. شکایتش ...

من شکایت کردم

و ازشون خواستم که پیام هامو ببینن

روزی ۱۹ بار زنگ زدن این آقا رو ببینن

ببینن که من هیچ وقت باهاش دوست نبودم.....فقط یه ابراز علاقه مستمر از طرف اون بود که فکر کردم از سرش می افته...

اما در کمال ناباوری بهم تهمت زدن....

این ماجرا رو،مزاحمت هاشو از روز اول خانواده ی منم می دونستن...من چه طور می خوام با یکی رابطه داشته باشم و به خانواده ام بگگگم؟؟ چرا باید این کارو بکنم....

یه زن هرکاری بکننننه متهمه

من شکایت کردمو ازشون خواستم که پیام هامو ببیننروزی ۱۹ بار زنگ زدن این آقا رو ببیننببینن که من هیچ وق ...

یعنی قانون گفت تو مقصری؟ حتی اگه باهاش دوست بودی، حتی اگه خودت رفتی تو خونه، معنیش این نیست که رابطع میخواستی! 

شنیدم یکی ازون پسرا اسلحه داشته و با اسلحه تهدیدش کردن. زن و دوتا دختر هم داره همین که اسلحه داشته

خداااا خودش رحم كنه. وايي چه بد. طفلي اون دختر 

ما هم يكي تو شهرمون اينجور شده بود. سه تا پسر از شهر ما به يه زني كه مال شهرمون نبود تجاوز كرده بودن كثافتااااا. 

بخدا از خدا شرم نميكنن؟

يعني يه نفر هم نه ها. سه تا باهم. خاك بر سرشون😤😤

خدايا لحظه اي ما رو به حال خودمون رها نكن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یعنی قانون گفت تو مقصری؟ حتی اگه باهاش دوست بودی، حتی اگه خودت رفتی تو خونه، معنیش این نیست که رابطع ...

اوهوم....

گفت خانم اگر شکایت کنید شما هم مجرمید...

گفت ادله ی کافی برای تجاوز نیست...

بعد از یک سال فهمیدم یه شکایت این شکلی دیگه هم قبلا داشته

همون موقع نههههه😌بعد از دو هفته جرات کردم

عزیزم💔💔💔

به عدالت خدا ایمان داشته باش، بالاخره تاوان پس میده

طلاهای عروسیمو 12 سال پیش دزدیدن. بعد یکی دو سال خواهرشوهرم تو تخم چشمام نگاه کرد گفت رفتم دعانویس گفته زن خونه طلاها رو دزدیده. طلاهایی که مامان خودم خریده بود نه شوهرم

هفته پیش فهمیدم مادرشوهر دخترش بهش گفته جهیزیه ای که واسه دخترت خریدی بخاطر حرف مردم خریدی. شبا وسایلو از خونه پسر من تو چمدون میذاری میبری! جهیزیه ای که خودش پولش رو داده بود

صبور باش

عزیزم💔💔💔به عدالت خدا ایمان داشته باش، بالاخره تاوان پس میدهطلاهای عروسیمو 12 سال پیش دزدیدن. بعد ...

پس چرا خدا ازمون مراقبت نمی کنه همون لحظه...

مگه ما آدم بدی بودیم که اصلا چنین آدم هایی گیرمون بیفتن

یکی دیگه متجاوزه قربانی چرا پاکی و نجابتش از دست بره مگه گناهی از طرف تو بوده؟

شاید چندین مشاور همین حرف شما رو بهم زدن...

گفتن تو چرا خودتو نمی بخشی

مگه کار دیگه ای می شد کرد که تو نکردی....

ولی هممش فکر می کنم شااااید می شد یه کاری کرد...حتی اون کار الان به ذهنم نمی رسه ها...ولی اون قدر گفتن اگه اتفاقی می افته لابد خانم یه عشوه گری کرده که ....

در صورتی که من خیلییی ساکت و کم حرف و درمقابل آقایون بداخلاقم