2777
2789

یه ماه قبل از عقدمون بهم گفت یه ماشین تیوتا خریده از مزایده، من خیلی ناراحت شدم چرا واقعا تو این شرایط ؟ وقتی ما خرجای خیلی مهمتری داریم. عروسی و خونه و ...

خودش میگفت مشکلی پیش نمیاد ولی الان سر عروسی هر جا بخواد بهم بگه این هزینه رو نداریم و بیخیال و فلان اصلا نمیتونم بپذیرم. اگر این ماشین رو نگرفته بود کوتاه میومدم. میگفتم خب شاید واقعا نداره. ولی وقتی بدون مشورت با من ماشین گرفته در حالیکه از نظر من واقعا برامون ضروری نبود ما یه ۲۰۶ داشتیم. دلم نمیخواد درکش کنم. 

تازه خرید این ماشین براش سود که نه یه کم ضرر هم داشت. کاش بفهمه وقتی یه کاری میکنه که رضایت همسرش پشتش نیست براش خیر و برکتی نمیکنه. 

خب الان باهاش حرف بزن. همين حرفايي كه اينجا زدي رو به خودش تو ارامش بگو. به ارومي. 

هم متوجه ميشه كه از اين به بعد تو هر كاري باهات مشورت كنه و هم شايد چاره اي انديشيد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو دوست پسرم قصدمون ازدواجه

و تازه داره کاسبیش جون میگیره

و قرارمون بود تا قبل عید طلاهاشو حتی حلقش بگیرع ک برا بعد عید بیان خواستگاری

ب من دیشب گفت ک میخواد موتوع ۵۰۰ تومنی بگیرع

ک برا این هزینه میدونم باید کلی تو قسط و قرض بیوفته

ولی من فقط هرجور خودت صلاح میدونی اگ حالتو خوب میکنه بگیر ولی ب فکر طلاها هم باش

قضیه من با شما فرق میکنه البته

ولی اینم ک نزاری طرفت برا دل خودشم زندگی کنه و فقط خواستخ خودتو الویت بدون بنظرم خودخواهیه

منو دوست پسرم قصدمون ازدواجهو تازه داره کاسبیش جون میگیرهو قرارمون بود تا قبل عید طلاهاشو حتی حلقش ب ...

برای دل خودش بعدا هم کلی وقت بود. به قول دوستمون بعد از عروسی میرفت با هدایا ازدواج میخربد. 

برای دل خودش بعدا هم کلی وقت بود. به قول دوستمون بعد از عروسی میرفت با هدایا ازدواج میخربد.

هزینه های عروسی انقدر بالاست ک با پولایی ک کادو میدن نهایت نصف هزینه های عروسی دربیاد

اولیت ادما هم فرق میکنه

شما ترجیح میدی ماشین خوب سوار شی یا عروسی داشته باشی؟

ماشین سرمایس عروسی ی شبه کلا

هزینه های عروسی انقدر بالاست ک با پولایی ک کادو میدن نهایت نصف هزینه های عروسی دربیاداولیت ادما هم ف ...

ترجیح میدم عروسی خوب داشته باشم ولی ماشین خوب رو چند سال بعد بخریم. اتفاقا چون یه بارع در کل زندگی دلم نمیخواد حصرتی به دلم بمونه