2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه پدرم من هم اینتوبه شده.. وضعیت پدرتان بهتر شد؟

سلام نخیر همونجوریه . از دیروز یکم پاهاش ورم کرده

پدر شما چی؟ بهتر شدن ایشالا؟ 

دکترا بهتون چی گفتن؟ 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

متاسفانه پدرم من هم اینتوبه شده.. وضعیت پدرتان بهتر شد؟

به پدر من دیروز گفتن اینتوبه جوابگو نیست باید تو گلوش تراشه بزاریم و تراک کنیم 

مامانم اول رضایت داد ولی با چندتا دکتر و پرستار که مشورت کردیم گفتن به هیچ وجه این کار نکنید 

سلام نخیر همونجوریه . از دیروز یکم پاهاش ورم کرده پدر شما چی؟ بهتر شدن ایشالا؟  دکترا بهتون چ ...

نه متاسفانه همانجوره.

امروز ۴ امین روز است که اینتوبه شده. ولی هنوز ریه التهاب داره و اکسیژن خیلی بالا نیست..

کاربر آقا
به پدر من دیروز گفتن اینتوبه جوابگو نیست باید تو گلوش تراشه بزاریم و تراک کنیم  مامانم اول رضا ...

اره شنیدم بعد مدتی اینتوبه شدن، از طریق گلو تراشه میزارند.

من هم براتون اینجا میپرسم و خدمتتان اطلاع میدم.

انشالله که همه پدرها سالم باشند🙏🙏🙏

کاربر آقا
به پدر من دیروز گفتن اینتوبه جوابگو نیست باید تو گلوش تراشه بزاریم و تراک کنیم  مامانم اول رضا ...

من پرسیدم، می گن بعد از ۱۰ روز از اینتوبه، بهتره که انجام بشه.

باز هر جور صلاح میدانید.

انشااله که اتفاقات خوب بیفته.

کاربر آقا
نه متاسفانه همانجوره. امروز ۴ امین روز است که اینتوبه شده. ولی هنوز ریه التهاب داره و اکسیژن خیلی ب ...

پدر منم امروز ۶ روزه اینتوبه شدن 

اکسیژنش هم دیروز بین ۸۰ تا ۹۰ بوده 

که برای اینتوبه پایینه

اره شنیدم بعد مدتی اینتوبه شدن، از طریق گلو تراشه میزارند. من هم براتون اینجا میپرسم و خدمتتان اطلا ...

ممنونم از لطفتون

اینا روز ۴  به ما گفتن تراشه 

پدر من روحیش باخته بود بعد تراشه هوشیار میشد و اینکه چون مدت طولانی بیمارستان بستری نزدیک به ۴۰ روز شده گفتن احتمال داره طاقت جراحی نداشته باشه 

واقعا پدر پشت و پناه آدمه 

خدا این روزای سخت هممونو بخیر بگذرونه

من پرسیدم، می گن بعد از ۱۰ روز از اینتوبه، بهتره که انجام بشه. باز هر جور صلاح میدانید. انشااله که ...

هنوز آخه ده روز نشده 

روزی که به ما گفتن تراشه ۴ روز بعد از اینتوبه بود 

ی دکتر دیگه گفت اگه بخواد معجزه بشه و خدا بخواد مریضتون برگرده با همین اینتوبه بر میگرده 

واقعا نمیدونم چیکار کنیم 

من پرسیدم، می گن بعد از ۱۰ روز از اینتوبه، بهتره که انجام بشه. باز هر جور صلاح میدانید. انشااله که ...

ممنونم از محبتتون 

منو از احوال پدرتون بی خبر نزارید 

ایشالا با خبرای خوب بیایید

هنوز آخه ده روز نشده  روزی که به ما گفتن تراشه ۴ روز بعد از اینتوبه بود  ی دکتر دیگه گفت ...

به امید خدا قبل از ۱۰ روز، حال پدرتان بهتر میشه و نیازی به گذاشتن تراشه نخواهد بود🤲

کاربر آقا