2777
2789
ممنونم ایشالا  احوال پدرتون بهتر شده؟

سلام

نه امروز هفتمین روزی است که اینتوبه هستند.

دنبال داروی اکتمرا هستیم که فردا تزریق کنیم.

پدر شما چطورن؟

امیدوارم خبرهای خوب بشنویم🙏🙏🙏

کاربر آقا
سلام نه امروز هفتمین روزی است که اینتوبه هستند. دنبال داروی اکتمرا هستیم که فردا تزریق کنیم. ...

پدر منم همونجوری و امروز ۹ روز اینتوبه هستش سطح اکسیژن یکم اومده پایین تر یعنی تا ۷۰ هم میاد پایین 

عدد اکسیژن پدر من ثابت نیست خیلی متغییره

ما هم اکتمرا زدیم ۴۰ روز پیش تقریبا 

همون روز اولی که پدرم رفت بیمارستان 

تهران هستید ؟ 

ما نتونستیم از داروخانه پیدا کنیم بصورت آزاد پیدا کردیم دونه ای ۱۲ تومن 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر منم همونجوری و امروز ۹ روز اینتوبه هستش سطح اکسیژن یکم اومده پایین تر یعنی تا ۷۰ هم میاد پایین&n ...

نه کانادا هستم. پدرم اومده بود دیدن من که اینطوری شد.

پدر من هم روزهای اول اکتمرا زد ولی الان دوباره می خوایم بزنیم شاید موثر باشه..اینجا هم کمبود این دارو است ولی پیدا کردیم از داروخانه ایرانی، حدود ۳۰۰۰ هزار دلار.

اکسیژن پدرم حدود ۹۰ است (به کمک ونتیلاتور)  ولی نصف روز باید رو شکم خوابیده باشه و البته کارکرد کلیه ها بد شده..

کاربر آقا
نه کانادا هستم. پدرم اومده بود دیدن من که اینطوری شد. پدر من هم روزهای اول اکتمرا زد ولی الان دوبار ...

فقط میتونم بگم امیدوارم این روزا بگذره و آخرش به خوشی ختم بشه 

من که دارم سخت ترین دوران زندگیم می گذرونم 

باز خداروشکر سطح اکسیژن خون پدرتون خوبه . ایشالا با تزریق این سری اکتمرا حالشون رو به بهبود بشه . دیالیز انجام ندادین؟ 

اکسیژنش خون پدر من ثابت نیست و از دیشب اومده رو ۷۰ با ونتیلاتور

فقط میتونم بگم امیدوارم این روزا بگذره و آخرش به خوشی ختم بشه  من که دارم سخت ترین دوران زندگی ...

میفهمم، واقعا هر لحظه این روزها دردناک و پر از استرس بوده..هنوز دیالیز انجام نشده.

ریه اش آب آورده که دارویی به نام لیزیک بهش دادند. امیدوارم حرف شما بشه و ختم به خوشی🙏🙏🙏

من برای پدرتان مثل پدر خودم دعا می کنم..

کاربر آقا
میفهمم، واقعا هر لحظه این روزها دردناک و پر از استرس بوده..هنوز دیالیز انجام نشده. ریه اش آب آ ...

ممنونم سلامت باشید

منم همش به یاد پدرتون هستم و براشون آرزوی سلامتی میکنم ‌.

پدر منم میگن چون مدت طولانی هستش که بستری شده عفونت بیمارستانی گرفته 

ممنونم سلامت باشید منم همش به یاد پدرتون هستم و براشون آرزوی سلامتی میکنم ‌. پدر منم میگن چون مدت ...

خیلی ممنونم 🙏🙏🙏

بله متاسفانه هر چی مدت زمان بستری بیشتر میشه، شانس عفونت بیمارستانی و اتفاقات غیرمنتظره هم بیشتر میشه..

چاره ای نیست جز امید به لطف خدا🤲

کاربر آقا
خیلی ممنونم 🙏🙏🙏 بله متاسفانه هر چی مدت زمان بستری بیشتر میشه، شانس عفونت بیمارستانی و اتفاقات غی ...

توکل بخدا 🙏🙏🙏

واقعا چاره ای دیگه نیست