2777
2789
عنوان

به نظرتون از نظر مالی چه شرایطی باید داشت و بعد بچه دار شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 64 پست

اول اینکه یکسال گذشته باشه که از احساسات وعواطف زودگذر فاصله گرفته باشی و تفریحات دونفره ات روانجام داده باشی، خودت یااقات کارمندباشین یا یک شغل داشته باشین ثبات داشته باشه، حتمابیمه باشید بیمه تامین اجتماعی،چون هم در بدترین شرایط حامی شماهست هم تگر شرایطتون خوب باشه

یعنی همه ی بچه های ک الان ب دنیا میان یا ما خودمون پدرمادرهامون خونه ماشین داشتن ؟

پدرم داشت هم خونه هم ماشین هم پول ولی من خوشحال نبودم خیلی نباید به مسایل مالی تمرکز کرد

عاشق ۲ تا دخترام هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحدود زیادی حرفتون درسته موافقم

🙋❤

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
بستگی داره من خودم شاغلم خونه و ماشین داریم درامد همسرم خوبه ولی من میخوام قبل بچه دارشدن واسه تامین ...

خونه هم بخری ،میگی دوس دارم ویزای کانادا داشته باشه پول جمع کنم برم کانادا بعدش 

من بهت ایمان دارم ،مطمنم تو بهترین هارو برام میخوای ...من راضیم ب رضای تو 
عزیزم اینایی که نوشتن همشون فانتزیاشون نوشتن اهمیت نده فکر کنم بارداری میشه لطفا برای منم دعاکنی زو ...

انشالله بزودی سر و سامون میگیری 😍😍😍😍

عاشق ۲ تا دخترام هستم

راستش من از اول زندگی

خونه دارم ماشینم یه معمولی داریم

درامد همسرمم ماهی 3 تومنه 

نمیدونم چقدر اینا تاثیر داره 

من بعد از سه سال از زندگی مشترک قراره بچم دنیا بیاد ایشالله

اما مهم ترینش به نظرم خونه هست

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
خونه هم بخری ،میگی دوس دارم ویزای کانادا داشته باشه پول جمع کنم برم کانادا بعدش 

اگه بشه چرا که نه تمام تلاشم اینکه بچه ام از نظر روحی و مالی بهترین هارو داشته باشه و کامل باشه

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
پدرم داشت هم خونه هم ماشین هم پول ولی من خوشحال نبودم خیلی نباید به مسایل مالی تمرکز کرد

بنظر من باید شعور عقلی ادمها کامل بشه ،از نظر مالی هم در حدی ک نیازهاشو‌تامین کنه 

یجوری حرف میزنن انگار تو سویس دارن زندگی میکنن ی دونه دنا ۷۰ میلیونی شده ۵۰۰ میلیون .منی ک ۳ ساله ازدواج کردم چطوری خونه و ماشین بخرم مگر اینکه خدا از اسمون بفرسته 

اگه بشه چرا که نه تمام تلاشم اینکه بچه ام از نظر روحی و مالی بهترین هارو داشته باشه و کامل باشه

امیدوارم موفق شی ،

مطمینی اگه همه اینارو داشته باشه خوشبخت ترین خواهد بود ؟ 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
بنظر من باید شعور عقلی ادمها کامل بشه ،از نظر مالی هم در حدی ک نیازهاشو‌تامین کنه  یجوری حرف م ...

دقیقا همینطوره 

من 8 سال ازدواج کردم تا الان صبر کردم از صفر شروع کردیم 8 سال تموم کار کردیم خونه خریدیم و ماشین ولی خب پس انداز نداریم 

الان که بادار شدم بعد این همه سال همش نگرران ایندشم