2777
2789
عنوان

به نظرتون از نظر مالی چه شرایطی باید داشت و بعد بچه دار شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 64 پست

خونه ماشين پول كافي كه بتوني هرچيزي كه لازم بود تهيه كني. الان متاسفانه بعضيا اول باردار ميشن بعد تازه يادشون مياد كه هزينه ي سونوگرافي و آزمايش و ويزيتم ندارن

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زندگی ریلکس هم داشته باشی .ن وسط طلاق و طلاق کشی خودتو و شوهرت بچه بیاری

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
عزیزم درسته مهمه ولی شخصیت سالم و احساس مسعولیت نسبت ب اون موجودی ک با اراده ما ب دنیا میاد مهمتره&n ...

بله کاملا درسته

ولی با این اوضاع مملکت واقعا مسایل مالی به نظرم مهمتر از قبل شده 

ماشین و شغلی که حقوق خوب داشته باشه و امنیت شغلی تصمین شده باشه نه اینکه باردار بشی فرداش همسرت بی کار بشه ، پس اندازی که اگه خدایی نکرده مشکلی تو دوران بارداری و بعدش پیش اومد دستت باز باشه نه اینکه گدا بازی دربیاری سونو نری و بخوای از سر و ته ازمایشات بزنی  

خیلی از مستاجرا هم صاحب فرزند میشن ایرادی هم نداره قرار نیست که بچه رو تو پر قو بزرگ کنی به هرحال اون در اینده وارد جامعه میشه و باید واقعیات رو ببینه من خودم تو رفاه کامل بودم ولی خوشبخت نبودم 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

بستگی داره من خودم شاغلم خونه و ماشین داریم درامد همسرم خوبه ولی من میخوام قبل بچه دارشدن واسه تامین قسمتی از اینده بچه ام واسش خونه بگیرم بعد اقدام کنم برای بچه 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
خونه ماشین پول کافی برای رفع تمام نیازهای اولیه و تفریحی بچه پس انداز برای آینده بچه در حد یک میل ...

همه اینها رو از اول که نمیشه داشت 

اینهایی که شما میگی 5 میلیارد میشه چند سال کار کنی که به همش برسی اونوقت دیگه سن بچه دار شدن گذشته 

به نظرم اینهایی که گفتی برای قشر متوسط نشدنیه 

اول يه خونه و ماشين خوب كه حداقل بخشي از اروزهاي خودم برآورده بشه بعد برم سراغ برطرف كردن خواسته و آرزوهاي يكي ديگه 

كه متاسفانه نميشه🤣اومديم ماشين بخريم از ديروز تا حالا مرده ٧٠ كشيد روش😂تبارك الله رو بلند بگو...

همش به مسایل مالی توجه نکنید خیلی از خانواده ها درامد متوسط یا کمی دارن ولی بچه هاشون به مراتب با ادب تر بار میاد همه چیز پول نیست ولی باید بتونی تاحدودی نیازهاشو برطرف کنی

عاشق ۲ تا دخترام هستم
من نههه،میگم که فک نکنم کلا بچه بیارم چون نمیشه واقعا 

نکن خواهر من فردا پشیمون میشی که چرا بچه نیوردی 

خدا بزرگه بچه که میاد روزی اش با خودش میاره نگران نباش

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

اول ارامش اعصاب بعد خونه قسط و بدهیاتونم صاف کنید 

در حد نیازای اولیه بچه هم درامد داشته باشید کافیه 

و انقدی ک از پس هزینه های دوره ی بارداری بر بیای

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...