الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماشین و شغلی که حقوق خوب داشته باشه و امنیت شغلی تصمین شده باشه نه اینکه باردار بشی فرداش همسرت بی کار بشه ، پس اندازی که اگه خدایی نکرده مشکلی تو دوران بارداری و بعدش پیش اومد دستت باز باشه نه اینکه گدا بازی دربیاری سونو نری و بخوای از سر و ته ازمایشات بزنی
خیلی از مستاجرا هم صاحب فرزند میشن ایرادی هم نداره قرار نیست که بچه رو تو پر قو بزرگ کنی به هرحال اون در اینده وارد جامعه میشه و باید واقعیات رو ببینه من خودم تو رفاه کامل بودم ولی خوشبخت نبودم
بستگی داره من خودم شاغلم خونه و ماشین داریم درامد همسرم خوبه ولی من میخوام قبل بچه دارشدن واسه تامین قسمتی از اینده بچه ام واسش خونه بگیرم بعد اقدام کنم برای بچه
همش به مسایل مالی توجه نکنید خیلی از خانواده ها درامد متوسط یا کمی دارن ولی بچه هاشون به مراتب با ادب تر بار میاد همه چیز پول نیست ولی باید بتونی تاحدودی نیازهاشو برطرف کنی