2777
2789
عنوان

جفت پير و جنين كم وزن تو رو خدا راهنماييم كنين

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 42 پست
نه ولي كمي فشار خون داشتم ولي دكتر هيچ اقدامي نكرد  نميدونم دليلش چي بود اصلا

نگران نباش ،ان شاالله چیزی نیست

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
نه متأسفانه اصفهان هستم

عزیزم انشالله بعد تولد وزن میگیره ولی بستنی و گوشت کبابی خوبه 😋

دکترت کی بوده عزیزم‌؟ 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم منم خونرسانی به جفتم ضعیفه بچم هفته ۳۳ که رفتم سونو ۱۵۰۰ بود خیلی نگرانم

امپول انوکسا میزنی؟؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
وای عزیزم منم خونرسانی به جفتم ضعیفه بچم هفته ۳۳ که رفتم سونو ۱۵۰۰ بود خیلی نگرانم

وقتی خونرسانی ضعیفه مگه اسپرین یا انوکساپارین نباید بدن بهتون؟🧐🧐نمیدونما دارم میپرسم یعنی مصرف نمیکنین

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزيزم توكل كن به خدا تا اونجايي كه يادم مياد هركي تو بارداريش حداقل يه مشكل رو داشته همه هميننپس امي ...

دكتر خودم خيلي خوب بود ولي سفر بود وقتي هم برگشت ناراحت و عصباني شد كه دكتر جايگزينش هيچ اقدامي نكرده

فقط گفت عملت ميكنم ديگه هيچ كاري فايده نداره

نه براي چي هستش؟

ازون خانم پرسیدم که گفت خونرسانی به جنینش کمه

مه هيچ دارويي نداده همين خيلي نگرانم كرده يعني واقعا هيچي احتياج نيست، حتي برا ريه اش؟؟

نمیدونم والا من خودم مشکل خونرسانی داشتم وسقط مکرربودم البته از اول انوکساپارین میزدم تا چندروز قبل زایمان

امپول ریه هم زدم چون احتمال زایمان زودرس بود بخاطر انقباضام ۳۷هفته هم زایمان کردم خداراشکر بچم کامل بود همه چی ۳۱۰۰هم وزنش بود

نه براي چي هستش؟

برای غلظت خونه عزیزم خونرسانی جفت و جنین بهتر انجام میشه و لخته نمیشه(البته من سقط مکرر بودم میزدم

نمیدونم والا من خودم مشکل خونرسانی داشتم وسقط مکرربودم البته از اول انوکساپارین میزدم تا چندروز قبل ...

خداروشكر عزيزم

براي ما مامانايي كه اين مشكل رو داريم هم دعا كنيد 

برای غلظت خونه عزیزم خونرسانی جفت و جنین بهتر انجام میشه و لخته نمیشه(البته من سقط مکرر بودم میزدم

دكترمم گفت چرا دارو تجويز نشده برات و ديگه الان كار از كار گذشته ولي من بازم توكلم به خداست 

فقط سالم بدنيا بياد