2777
2789

سلام 

از هفته ٣٢ رشد جنينم كم شد و سونو گفت جفتت داره پير ميشه دكترم فرانسه بود و دكتر جايگزينش هم هيچ كاري نكرد حتي رژيم بهم نداد الان هفته ٣٦ هستم و جفتم كامل پير شده جنينم ١٨٠٠ بيشتر وزن نگرفته و قراره سز بشم هفته ديگه ، خيلي ناراحتم نكنه بچم چيزيش بشه 

يعني راهي نداره وزن بگيره حداقل به ٢ كيلو برسه؟؟

لطفا راهنماييم كنيد

نمیدونستم جفت پیر میشه چطوری یعنی ؟

مواد مغذی جنین رو تامین  نمیکنه میگن پیر میشه؟

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا وزن رو بیخیال شو بعد تولد وزن میگیره

الان وضعیت خطرناکتر از این حرفاست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بستنی و آب سیب میدونم خوب وزن میده

نمیدونم برای شما مناسبه یا نه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
نمیدونستم جفت پیر میشه چطوری یعنی ؟ مواد مغذی جنین رو تامین  نمیکنه میگن پیر میشه؟

گريد جفت ميره بالا ماه آخر ولي من از ماه ٨ بالا رفته و ميگن پير شده و مواد مغذي و قندي بهش نميرسه

نه متأسفانه اصفهان هستم

عزيزم توكل كن به خدا تا اونجايي كه يادم مياد هركي تو بارداريش حداقل يه مشكل رو داشته همه هميننپس اميدت به خدا و حتما پيش يك دكتر عالي برو تحت نظر باش انشاالله سالم بچتو بغل ميكني