2777
2789
عنوان

جفت پير و جنين كم وزن تو رو خدا راهنماييم كنين

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 42 پست
وای عزیزم منم خونرسانی به جفتم ضعیفه بچم هفته ۳۳ که رفتم سونو ۱۵۰۰ بود خیلی نگرانم

حتما برو پيش يه دكتر خوب كه اگر دارو نيازه بهتون بدن

من از اون دكتر نميگذرم اميدوارم خدا هم ازش نگذره كه انقد براشون بي اهميت شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متأسفانه اصفهان هستم

اگه اصفهانی که بهترین دکتر برای بارداری" های ریسک" رو داری. دکتر مینو موحدی.برو پیشش.انشالله قبولت کنه.سعدی هم هست. تمام بارداری های پر ریسک رو میفرستن پیش ایشون

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
ممنون عزيزم  حتما ميرم

موفق باشی

انشالله زایمان راحتی داشته باشی. نوزادت هم صحیح و سالم بغل بگیری.

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
دکتر به شما گفت خطرناکه؟آخه من خیلی نگرانم

رشد جنين كامل بود ولي همين وزن نگرفتنش ناراحت كنندس

من خودم جفت پير رو بدنم تأثير گذاشته كبدم چرب شده  ،پروتيين دفع كردم ، معده درد دارم همه مشكلي پيدا كردم

رشد جنين كامل بود ولي همين وزن نگرفتنش ناراحت كنندس من خودم جفت پير رو بدنم تأثير گذاشته كبدم ...

انشالله  دنیا میاد وزن میگیره من پسرخاله م موقع تولد ۱۸۰۰ بود الان ۳۵ سالشه ماشالله قدبلند و هیکلی 

اصلش اینه که سالم باشه عزیزم

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
اگه اصفهانی که بهترین دکتر برای بارداری" های ریسک" رو داری. دکتر مینو موحدی.برو پیشش.انشالله قبولت ک ...

دکتر منم مینو موحدی بود 😊

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
دکتر منم مینو موحدی بود 😊

اصلا نداریم  ماهرتر و دانش بالاتر از این دکتر

فوق العاده باسواده👌

اصلا نداریم  ماهرتر و دانش بالاتر از این دکتر فوق العاده باسواده👌

😇😇😇فقط حیف ک انقدر شلوغ میشه😥😥دکتری در حد موحدی سراغ ندارین انشالله من بارداری بعدی را پیش اون برم🤔🤔از زایمانم فوق العاده راضی بودم 😊نمیدونم مییتونم جایی دیگ برم و ماه اخر واسه زایمان برم پیششون یا نه

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
😇😇😇فقط حیف ک انقدر شلوغ میشه😥😥دکتری در حد موحدی سراغ ندارین انشالله من بارداری بعدی را پیش اون ...

اصلا ریسک نکن.یموقع قبولت نکنه.

دیگه خودت بیمارشون بودی میدونی دکتر خوب سرش شلوغه مخصوصا ایشون که بارداریهای پرریسک بقیه دکترها هم میان پیشش. امینوسنتزیها هم میفرستن پیش ایشون😥

من که صدتا بچه دیگه هم بخوام میرم پیشش