2777
2789
رشتت تجربی بود؟ مگه رتبه ۷۰۰۰ کم بود ک موندی😶

من پرشکی میخواستم   

دو اینکه من همه تلاشمو نکردم سال اول

ولی حتی الان ک فکر میکنم حداکثر تلاشمو امسالم نکردم به خصوصصص ماهای پایانی 

ولی دیگه دلم نمیخواد بمونم

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته تجربی باهفت هزار میتونست فیزیوتراپی بره

نه 

فیزیو 

پرشکی

دندان

دارو 

بینایی سنجی 

زدم نیاوردم

اونا زیر 6000 میخوان

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
من پرشکی میخواستم     دو اینکه من همه تلاشمو نکردم سال اول ولی حتی الان ک فکر میکنم حدا ...

پارسال هر کی خوند  واقعا خوششانس بود   من نطام جدیدم  پارسال اصلا نخوندم  گفتم یسال میمونم   ولی کنکور ۹۸ خیلی اسون بود  خیلی اشتباه کردم

فرهنگیان دبیری میتونستیا

اره مامانم پرستاره

بابام فرهنگیان 

خواهرم گفتار درمان

مامانم که انقدر پرستاری سخته گفت نه ..خودمم میدونستم سخته

دبیریو بابام خیلیل دوست داست 

حتی گفتار درمانیم میتونستم با خواهرم کلینیک بزنم.درامدش خوبه

ولی من چون تلاشمو زیاد نکرده بودم گفتم نه میخوت بمونم

چ میدونستم کنکور امسالو اینطور میگیرن

پارسال هر کی خوند  واقعا خوششانس بود   من نطام جدیدم  پارسال اصلا نخوندم  گفتم ی ...

ب اسون سختی ربط نداره ک سخت باش واس همه سخته و اسون باش واس همه بنظرم امسال خیلی خوب بود ک سخت بود من اشتباه کردم کمکاری کردم😭😭😭

پارسال هر کی خوند  واقعا خوششانس بود   من نطام جدیدم  پارسال اصلا نخوندم  گفتم ی ...

من  تو شبیه سازیا کنکور پارسالو زدم زیر هزار میشدم

انقدر خودمو لعنت کردم ک پارسال نخوندم

گفتار درمانی اخرش بیکارمیشن  دخترعممگفتار درمانه بیکاره

خواهرم خیلی خوب کار میکنه..تو دوتا کلینیک ..درامدم نسبتا خوبه