الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی هرکی موند که انشالله هیشکی نمونه چون واقعا همت و اعصاب میخواد
دینی انتشارات بهمن مسلم ابادی بخره
من راضی بودم
منتهی بازم نمیدونم کنکورو کردم
از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
چون تغییر داشت بعد تست میزدم میفهمیدم این تستو نزنم حدفه
خیلیل که تغییر نداش
برنامه هاشو جمع کردم تو کارتونه..حتی بیشترشونو ندارم دیگه
اخه برنامه هر مشاور یه حوره
خیلی متفاوت
من بیشتر مشاورو برا این انتخاب کردم
که پیگیرم باشه ...من ب خودم واگذار شم خیلی راحت طلبم