2777
2789
من  پشت کنکوری بودم کنکور تجربی دادم   فرهنگیان میخوام اگه نشد هر چی قبول شدم میرم   ...

وای امسال کنکور زبان دادم داشتم تو سرازمون کیک و ابمیوه همش میخوردم ازبس زبانم ضعیفه نمیدونمم چ کتابی بخږم امسال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها واقعا نمیدونم چیکار کنم قراره امسال مشاور بگیرم پارسال مشاور نداشتم اینهمم مشاور میدونم کدوم ...

منم پارسال مشاور نداشتم.امسال گرفتم

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
وای امسال کنکور زبان دادم داشتم تو سرازمون کیک و ابمیوه همش میخوردم ازبس زبانم ضعیفه نمیدونمم چ کتاب ...

من عمومیم خوبه

چنتا کتاب واس زبان میخرم   آزاد رفتم امسال همین آبان شروع میکنم خوندن  دانشگاه هم خو مجازیه راحتم

ملی رفتم  سال ۱۴۰۱ کنکور باید بدم  دیگه یواش یواش میخونم کلاسم میرم  

مگ شروع کردی واس کنکور خزاروچهرصد؟

نه ... من 98 کنکور دادم بی مشاور .99 با مشاور

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
بعد بامشاور بهتربود یابیمشاور؟

با مشاور...هرچند کنکور امسال انقدر سخت بود ک نمیدونم چطور بود ولی  کنکورای سال پیشو ک میزدم خیلی بهتر بود

رشتت چیه ؟

تجربی

مشاور جدول برنامه ریزی مینویسه؟چجوری مینویسه ؟داشتی یکی نشونم بدی

اره من جدول برنامه داستم.هردوهفته مبرفتم پیشش.بعد هر ازمون