2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم زبان منفی زدم ریاضیم یکی زدم همون غلط و ادبیاتم پنج درصد و شیمی بیست درصد و زیست بیست درصد و ...

ادبیاتو که دیدم هول ورم داشته بود من اصلا 

هیچیو بلد نبودم

حتی قرابتاشم سخت بودددد

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
پارسال که بچه ها فقط 20 درصد کتاباشون مجاری شد اون وضع کنکور بود الان چی میخواد شه؟

الان اختیاریه هرکی میخواد بره مدرسه هرکی نه بنظرم ب نفعشونه ڪ درسای مهم میرن مدرسه درسای چرت مثل  سلامت نمیرن و میشینن خونه

امسال گندزدم😭😭😭

پارسالم کنکور دادی؟

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
بستگی به طرفش داره؟؟چطوری باشه رتبه ات خوب شد برو بستگی به آیندت به خودت به همه چی ما فامیل داشتیم&n ...

بله بستگی داره ولی کلا طبق آمار خوب نیست درسته واسه یه عده خوب بوده ولی نه همه

من  پشت کنکوری بودم کنکور تجربی دادم  

فرهنگیان میخوام

اگه نشد هر چی قبول شدم میرم  چ آزاد چ روزانه چون سنم هنوز کمه  کنکور زبان میدم برای دبیری زبان 

دبگه بمیرمم کنکور تجربی نمیدم