میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
کاش زودتر جوابا بیاد مردیم از استرس..اون از قبل کنکور
اون از اون کنکور افتضاحشون
اینم از الان
از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
پارسال که بچه ها فقط 20 درصد کتاباشون مجاری شد اون وضع کنکور بود
الان چی میخواد شه؟
از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
بچها بنظرتون با زبان منفی۱ ریاضی۰ ادبیات اخت۱۸ ادبیات عمومی۲۰ اقتصاد۲۷ فلسفه منطق ۲۰ معارف۳۰ عربی اخ ...
وای منم زبان منفی زدم ریاضیم یکی زدم همون غلط و ادبیاتم پنج درصد و شیمی بیست درصد و زیست بیست درصد و فیزیک پنج درصد و عربی بیست و پنج درصد و دینی بیست درصدو 😭😭😭😭😭