2777
2789

من تو همه فامیلمون از همه دخترا خوشگل ترم اینو همه هم میگن ولی چادری هستم ساده هستم  کینه ای نیستم به زندگی کسی هم کار ندارم  دخترای فامیلمون که قیافه خوبی ندارن از اون تیپای خیلی ناجور بدن نما میزنن بعد تو این تاپیک ها میخونم همش از دخترای ساده وچادری بد میگن یجوری میگن که انگار اونا دیونه ای چیزی هستن خیلی بده من اینجوریم چیکار کنم هم با حجاب باشم هم خوش تیپ

عشق شوهرم هستم اونم عشق منه    

خوبه به کسی کار نداری و از دختر فامیل با این جملات گفتی

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم باید اخلاقش خوب باشه ک درمورد شما صدق نمیکنه این چ طرز حرف زدن راجع به دیگرانه،ادم از چادریا توقع رفتار پسندیده داره چون طبق دین دارن عمل میکنن وقتی ادم رفتاربدمیبینه از چادریا چادرسرکردنو فقط یه نمایش تصورمیکنه

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

الان خودت کلی بد گفتی راجب بقیه بعد از ما ایراد میگیری خواهر 😐

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

ینی چی

تو خودت معتقدی هرکی چادریه تیپش خوب نیست

دیگه چرا اعتراض داری 

اول دیدگاه خودتو درست کن 

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗

بعدشم تیپ بدن نما اصلا جالب نیست گل من

یه خانم با شخصیت چه چادری چه غیر چادری هیچ وقت تیپی نمینه و همه بدنشو بریزه بیرون چند دقیقه قبل گفتم

تیپای امروزی جلف چند ساله دیگه به این تیپاشون میخندن مثل الان که به تیپ چند سال قبلشون میخندن در صورتی که اونموقع فکر میکردن خیلی خفنن😂😒

سادگی و مرتب بودن خیلی قشنگ تره🥰😘😍

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود