2777
2789
عنوان

هیچ وقت با آرایش خوشگل نمیشم 😔

189 بازدید | 21 پست

خانما خودم خوشگلما خیلی خیلی 

ولی آرایش که میکنم انگار دستم نمیاد 

با خط چشم و سایه و هر کار بکنم انگار تغییر نمیکنم 

در حالی که بقیه رو آرایش میکنم شبیه ماه میشن اما خودم نه 

تروخدا چطوری آرایش کنم 

خیلی از زن ها رو میبینم هر روز با لوازم آرایشی معمولی اما عالی تغییر میکنن

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
چون بلد نیستیماهم علم الغیب نداریم چهرتو تصور کنیم خوب بگیم چجوری ارایش کن

وا بیا منو بخور زنیکه چرا عصبانی میشی سوال پرسیدم

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حوصله ارایش ندارم دیگ

ولش کن خودمون خوشگلیم

من یه ضد آفتاب بیرنگ و بالم ب لب و گونه  تامااام

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

ارایش هرچقدر سبک کنی همینقدر قشنگه

یعنی بدون خط چشم بدون سایه 

فقط کانسیلر و ضد افتاب و رژ و ریمل و رژ گونه همشون سبک بزن 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
🗿زنیکه پلشت خوب شما با لحن بد خوندی

لطفا خانمهای دهاتی و بد تیپ و گرلین نیان تو تاپیک من مرسی اه

چرا امشب تو تاپیکا دعواس

همیشه دعواس عزیز پشت گوشی نشستیم داربم تایپ میکنیم و هیچ حسی داخل پیام نیس و خودمون یجوری میخونیم گاها حس میکنیم دوست عزیز بد داره حرف میزنه و سریع دعوا میشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
همیشه دعواس عزیز پشت گوشی نشستیم داربم تایپ میکنیم و هیچ حسی داخل پیام نیس و خودمون یجوری میخونیم گا ...

دقیقاااا 

🗿ریپ نزن ایدزی شدیم

گرلین خیلی بیشعوری من برات تولد گرفتم