2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب بچه ها

291 بازدید | 22 پست

چند وقت پیش حدود یک سال قبل یه پسره پیام داد گفت من فلان جا دیدمت و همشهریم و اینا درصورتی که من اصلا اون تایم کلم تو کتابام بود و بیرون نرفته بودم که کسی ببینه منو  این انقدم ازش اطلاعات میخواستم بگیرم ببینم کیه و اینا 

حالا چند روز پیش دیدم اینستا درخواست داده 😐😐😐😐از کجا پیدا کزده واقعا ترسیدم  بلاکش کزدم و ریپورت 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

شاید آشناس

اصلا آشنا نیست نمیشناسم مگر اینکه پیج فیک باشه 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشناس پیچ فیک

😐🤣چقد مردم بیکارن بخدا 

والا ما نشستیم ماستمونو میخوریم این چه کاریه اخه

😐🤣چقد مردم بیکارن بخدا والا ما نشستیم ماستمونو میخوریم این چه کاریه اخه

اصولا پسرا کرم دارن🤦‍♀️

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بگووو

کاملا بی ربطه

ولی الان پاشدم این پفک خونگیا که جدیدا اینستا ترند شده رو درست کردم😂🤣

خیلی خوشمزه شد خیلیم آسون بود و راحت درست کنید بخوریدددد

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

اصولا پسرا کرم دارن🤦‍♀️

اصلا آشنای پسر ندارم 

یه آشناس که میخواد تورو امتحان کنه مراقب باش

دقیقا

والا من حوصله ی این چیزا رو ندارم خیالم تخته

کاملا بی ربطهولی الان پاشدم این پفک خونگیا که جدیدا اینستا ترند شده رو درست کردم😂🤣خیلی خوشمزه شد خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😐🫠🤣🤣🤣دهنت 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😐🫠🤣🤣🤣دهنت

نزن تو ذهنم هیچکی بیدار نی بدم بخوره تعریف کنه😂🤣

با شکمه پریود روزه دوم با درد فراووون پاشدم درست کردم🤣

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️