من تو همه فامیلمون از همه دخترا خوشگل ترم اینو همه هم میگن ولی چادری هستم ساده هستم کینه ای نیستم به زندگی کسی هم کار ندارم دخترای فامیلمون که قیافه خوبی ندارن از اون تیپای خیلی ناجور بدن نما میزنن بعد تو این تاپیک ها میخونم همش از دخترای ساده وچادری بد میگن یجوری میگن که انگار اونا دیونه ای چیزی هستن خیلی بده من اینجوریم چیکار کنم هم با حجاب باشم هم خوش تیپ
خب وقتی ادم رفتار بد ببینه از غیر چادریا چی؟؟؟ رسما همه کسایی که چادر نمیپوشن رو کوبوندی😐خوب و بد ...
من غیر چادری هارو نکوبوندم ونگفتم خدانشناسن! چادر از کجامیاد؟؟چون دین گفته وقتی کسی که پوشش براساس دین باید اخلاقشم دینی باشه
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم میاید حرف طرفو درست کنید خودتون ی داستان دیگه درست میکنید.حرف درستی نیست ک میگی همه چادریام اینجورین.اصن ربطی ب چادر و حجاب نداره این حرفا.در ضمن چادریم نیستم ک فک کنی ب من بر خورده
عزیزم دلیل نمیشه که هرکی چادریه خوش اخلاق باشه که.یه عده شاید به اجبار چادرین یا سواستفاده میکنن از ...
از هر ادمی انتظار ادب میره،منظورم این بود ک چون رفتارای ضد نقیض از چادریا دیده شده بخاطرهمین شاید جبهه گیری میشه براشون،من خودم خوشم نمیاد از این ک باچادریا بدرفتارکنن،اما خیلی از چادری ها فکرمیکنن هرکی مثل اونا نباشه پوشش ادم درستی نیست
من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن! خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت