2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاید خوش تیپ ها هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست
عیسی به دین خود موسی به دین خود شما به پوشش اوناچیکارداری بدم رفتارمیکنن اهمیت نده،هرکیم به اندازه خ ...

خوب چرا تو خیابون به من یه جور دیگه نگاه می کنند

عشق شوهرم هستم اونم عشق منه    
خب وقتی ادم رفتار بد ببینه از غیر چادریا چی؟؟؟ رسما همه کسایی که چادر نمیپوشن رو کوبوندی😐خوب و بد ...

من غیر چادری هارو نکوبوندم ونگفتم خدانشناسن! چادر از کجامیاد؟؟چون دین گفته وقتی کسی که پوشش براساس دین باید اخلاقشم دینی باشه

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده🤔

میگم میاید حرف طرفو درست کنید خودتون ی داستان دیگه درست میکنید.حرف درستی نیست ک میگی همه چادریام اینجورین.اصن ربطی ب چادر و حجاب نداره این حرفا.در ضمن چادریم نیستم ک فک کنی ب من بر خورده

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
من غیر چادری هارو نکوبوندم ونگفتم خدانشناسن! چادر از کجامیاد؟؟چون دین گفته وقتی کسی که پوشش براساس د ...

عرف من اینه اگه خوشگل هم باشی چادرباشی انگار زشتی حالا اگه زشت باشی چه بد تر 

من غیر چادری هارو نکوبوندم ونگفتم خدانشناسن! چادر از کجامیاد؟؟چون دین گفته وقتی کسی که پوشش براساس د ...

عزیزم دلیل نمیشه که هرکی چادریه خوش اخلاق باشه که.یه عده شاید به اجبار چادرین یا سواستفاده میکنن از چادر

ما اگه میخواستیم اینجوری فکر کنیم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد .بعدشم از یه ادم مانتویی یا بدون چادرم انتظار ادب میره

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
عرف من اینه اگه خوشگل هم باشی چادرباشی انگار زشتی حالا اگه زشت باشی چه بد تر 

شما دیگه بهتره دیدگاهت رو عوض کنی یا کلا چادر نپوشی اگه اینقد اذیت میشی

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
والا چادریا متاسفانه سرشون تو لاک خودشون نیست و کلی اذیت میکنن فکر میکنن پیغمبرن اومدن به راه راست ه ...

طوری میگین چادریا انگار از یه سیاره دیگه اومدن.بعدشم همه شبیه هم نیستن

الان بنظرت درسته یکی دیگه بیاد بگه مانتویی ها فلانن.

بنظر من تو هردو نوع پوشش ادمها خوب و بد هست 

عزیزم دلیل نمیشه که هرکی چادریه خوش اخلاق باشه که.یه عده شاید به اجبار چادرین یا سواستفاده میکنن از ...

از هر ادمی انتظار ادب میره،منظورم این بود ک چون رفتارای ضد نقیض از چادریا دیده شده بخاطرهمین شاید جبهه گیری میشه براشون،من خودم خوشم نمیاد از این ک باچادریا بدرفتارکنن،اما خیلی از چادری ها فکرمیکنن هرکی مثل اونا نباشه پوشش ادم درستی نیست

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
از هر ادمی انتظار ادب میره،منظورم این بود ک چون رفتارای ضد نقیض از چادریا دیده شده بخاطرهمین شاید جب ...

خوب دخترا ی فامیل ما هم همین فکرو میکنن تازه بخت میگن این چیه سرت کردی 

از هر ادمی انتظار ادب میره،منظورم این بود ک چون رفتارای ضد نقیض از چادریا دیده شده بخاطرهمین شاید جب ...

متوجه هستم چی میگی.یه عده رفتار درست رو بلد نیستن متاسفانه