2777
2789

ببخشید من روز ۱۰ سیکلم شروع به اقدام کردم یه روز در میان

دوره م ۲۸ روزه اس.میخواستم روز ۱۴ شروع کنم.ولی هرکار کردم شوهرم قانع نشد.گفت ما وقتی از خدا بخوایم بهمون میده و نردیکی رو شرو کردیم

الان سوالم اینه.من هرماه تخمکگذاریم رو متوجه میشدم.ترشحات خییلی زیاد خیلی لیز و کشدار.این ماه ک قبل تخمکگذاریم اقدام کردم الان روز ۱۶ سیکلم هستم و خبری از تخمکگذاریم نیست.میخواستم بپرسم اگر لقاح قبل از تخمکگذاری اتفاق بیفته یعنی باردار بشم دیگه تخمکگذاری اتفاق نمیفته؟؟؟

منم نمیفهمیدم ولی باردار شدم الان استرس نداشته باش اصلا

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بدون تخنک گذاری ک باردار  نمیشی اگ یکی دو روز قبلش باشه بارداری اتفاق میفته احتمالا چون اسپرم حدود ۴۸ساعت تو محیط رحم زنده میمونه تا بعدش تخمک آزاد شد لقاح انحام میشه

به نیت 
😍خدارو شکر مادر شدی❤❤❤ چ خوشحال شدم خدا خواسته تورو داد خیلی زود😍😍😍❤

مرسی عزیزدلممممم❤❤

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خوش بحالت خدارو شکر ک منظمه پریودت ان شالله که بارداری❤ برا منم دعا کن ک تو اولین اقدام بگیره😍😍

انشالا توهم خیلیی زود زود مادربشی❤❤❤🎈🎈

عزیزم تاتخمک گزاری نشه که لقاح انجام نمیشه...شایدشماتخمک گزاریتو متوجه نشدی یعنی بدون علائم بوده..میتونی کیت تخمک کزاری بخری ارزونه.اون نشون میده ک کی زمان تخمک گزاریته..شایدم امروزوقرداتخمک گزاریت باشه حتماکه نبایذ روز۱۴باشه ...اینکه یشب درمیون اقدام داشته باشی خوبه.من خودمم دفعه اوله اقدام کردم حالامنتظرنتیجم تااخرهفته..اماشنیدم بیخیال باشی بهتره خیلی ریزنشو

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
ان شالله😍 دعای زن باردار میگیره ابان میخوام اقدام کنم😍 ان شالله ک بشه میترسم تا حالا اقدام نکردم ...

مطمعن باش باردارمیشی❤❤

عزیزم تاتخمک گزاری نشه که لقاح انجام نمیشه...شایدشماتخمک گزاریتو متوجه نشدی یعنی بدون علائم بوده..می ...

ممنون گلم.من بارداری دومم هست.اولین اقدامم.۱۲ روز دیگه تاریخ پریود بعدیمه..تو فکر بارداری نیستم فقط موندم چطور این ماه متوجه تخمکگذرایم نشدم.البته فقط ترشحات متوجه نشدم.وگرنه تیر کشیدن زیر شکمم و کمر درد ک اینارو خیلی زیاد داشتم