2777
2789
عنوان

اقدام کردم برا بارداری سوال خیلی مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 19 پست
ممنون گلم.من بارداری دومم هست.اولین اقدامم.۱۲ روز دیگه تاریخ پریود بعدیمه..تو فکر بارداری نیستم فقط ...

اهان خب همون دردم علائمه دیگه...من فقط نمیدونم چرااز سه چهارروز بعداقدامام دل درد مث پریودی دارم الان یه هفتس این دردو دارم گاهی اوقاتم واژنم خفیف دردمیگیره طبیعیه؟

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

من دقیق ازوقتی شروع به اقدام کردم دیگه نشونه های تخمکگذاریم راندیدم مثل همون ترشحات کشدارو درد زیرشکم کلا انگار واژنم خشک شد

آخرشم یبارکه فقط دوروزبعد پریودی رابطه داشتم همون به خواست خداشد نی نی

خیلی درقید و بند روزای تخمک گذاری نباش دوستم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ممکنه این ماه بدون علامت بوده 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
اهان خب همون دردم علائمه دیگه...من فقط نمیدونم چرااز سه چهارروز بعداقدامام دل درد مث پریودی دارم الا ...

منم همینطور.پری روز فکر میکردم الان دیگه پریود میشم.شاید حساس شدیم😄