2777
2789
عنوان

سر صبونه با شوهرم دعوام شد زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 41 پست
از ادبیات خودتون هم میشه متوجه شد شماهم دست کمی از اوشون ندارید😑 توجه کردید موقع نوشتن؟

😐

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅وااای چقد خندیدم خدا شادت کنه

واقعیه ها این شوخی نکردم تحقیقات ثابت کرده ی دوره از ماه مردا مث زنا میشن و تغییرات هورمونی رو مغزشون اثر میزاره مث زنا ک پریود میشن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
مشکلتون دوطرفه است 

ن بابا همه چی خوب بود یهو اینجوری کرد

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 
ب این پریود مغزی  مردا شدیدا معتقدم

همسر من الان یک دو هفته اس شده کاریش ندارم کلا😂😂😂😂

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

حالم خیلی بد شد تو راه خداروشکر سالم رسیدم خونه . تو راه چندتا مرد مزاحمم شده بودن خاکبرسشون 

واس من شوهرم کلا پریود مغزیه😅😅😅

تنها نیستی عزیزم 😂

شوهر منم از جمعه پریوده 😂

خدا لعنتشون کنه هی ک گند میزنن ب اعصاب ادم

اینجا کمک نگیر، هر کس خلق و خو و سبک زندگیه خودشو داره. یه چیزی به نظر شما عادی میاد برای شخص دیگه ای فاجعه است. اما کلا اگه میخوای شوهرت مهربان باشه شما مهربانتر باش، اگه میخوای حرفربد نزنه هیچ وقت کوچکترین چیزی نگو. صداش کن عسلم، عشقم، تمام زندگیم تا ایشون هم نتونه حرفی بزنه اما توقع هم نداشته باش حرف های شما را تکرار کنه و به شما بگه، فقط شما با لقب دادن صفات خوب باعث میشی ایشون نتونه حرف بدی بهت بزنه پس خوب تر باش تا شوهرت باهات خوب باشه. از کوچکترین چیز زندگی شما مثال میزنم مثلا تو کوچه یا دم در نشستن برای من خیلی عجیبه! پس سبک زندگی متفاوته پس قیاس ممنوع

مادر شوهرم خیلی خوبه پیش همیم ولی این عنتر برقی همش اتصالی داره خودمم ۱۷سالمه ی ساله عروسی کردیم چوب ...

باهاش حرف بزن