2777
2789
عنوان

سر صبونه با شوهرم دعوام شد زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کیوشون ضعیفه ی حرفو باید نیم ساعت توضیح بدی بگیرن قضیه چیه

ن میگم در مورد رفتارش ک اذیتت میکنه باهاش حرف بزن یا اگه مادرش خوبه به اون بگو باهاش حرف بزنه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اشتباهه تو خونه زندگی خودت باش، اونایی هم که میگن بی محلی کن در اشتباهن فقط زندگی خودتو سردتر میکنی

پس زد تو گوشم چی من حامله ام درک و شور نداره دیگ ازش بدم میاد دوسش ندارم جدی

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 
ن میگم در مورد رفتارش ک اذیتت میکنه باهاش حرف بزن یا اگه مادرش خوبه به اون بگو باهاش حرف بزنه 

رفتار ک حرف نمیزنه اصلا تو خونه هر کارمیگم بکنم مثل مدرسه رفتن کلاس ارایشگری ناخن کاشتن ماشین یاد گرفتن نه میاره همش

رفتار ک حرف نمیزنه اصلا تو خونه هر کارمیگم بکنم مثل مدرسه رفتن کلاس ارایشگری ناخن کاشتن ماشین یاد گر ...

اخلاق و تربیت خانواده اش اینجوریه ک زن رو تو فضای بسته نگه دارن؟چون خانواده ی شوهر منم همینن و بیشتر اونا یادش میدن 

تو ک میگی مادرش خوبه بهش بگو باهاش حرف بزنه راضیش کنه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اخلاق و تربیت خانواده اش اینجوریه ک زن رو تو فضای بسته نگه دارن؟چون خانواده ی شوهر منم همینن و بیشتر ...

خانوادگی میگن واس زن اینکارا زشته ک ماشین سوارشه یا ارایشگری بزنه مادر شوهرمم میگم خوله از لحاظ اخلاق میگم تو ی حیاطیم تا حالا نشده کار کنم یا تیکه بندازه ولی کاراشو زیر زیرکی انجام میده 

پس زد تو گوشم چی من حامله ام درک و شور نداره دیگ ازش بدم میاد دوسش ندارم جدی

به دوست نداشتنت ادامه بده ببینیم چی میشه! خودت زندگیتو شیرین کن. ببین باهوش و با سیاست باش لطفا. من نمیتونم درکت کنم چون تقریبا تو این دوازده سال چیزی از شوهرم ندیدم نه فحش نه چیز دیگه ای چه برسه به سیلی که شما میگید، پس جای شما نیستم اما درک میکنم آدم متنفر بشه،.من نمیگم برو عاشقانه باهاش باش اما سیاست داشته باش. مثلا غذای خوب درست کن و بعد نهار بگو نوش جونت یکم کمکم میکنی ظرفا را باهام بشوریم، بعد بهش بگو من حاملم بچمون صبح ناراحت شد بوسش کن و بیا ازش معذرت خواهی کنیم و... عین عسل زندگیتو شیرین کن. شما نمیتونی دیگران را تغییر بدی اما با تغییر دادن خودت میتونی محیط پیرامونت را دگرگون کنی عزیزم چون شما یک زن یا خانوم هستی 

خانوادگی میگن واس زن اینکارا زشته ک ماشین سوارشه یا ارایشگری بزنه مادر شوهرمم میگم خوله از لحاظ اخلا ...

درک میکنم شرایطتو چون خانواده ی همسر من تربیت و طرز فکرشون همینه 

یعنی سنگین باش سبک لوس رو میگن دنگول

درک نمیکنم تو خلوت شخصیتون و تو حریم خصوصیتون میتونید هر چی بهم بگید، عسلم، عزیزم و زندگیم را ما هر جایی بکار میبریم چون خیلی روتین هست. عادتش بده خودت انقدر تو خلوت بهش بگو تا عادت کنه