امروز نوبت دکتر داشتم سر صبونه بودیم کع من ب ساعت نگا کردم گفتم زود باش دیرم شد اونم یهو گفت از صبح که خواب بودی الان یادت افتاد ای روتو برم بعد ی حرف زشت ترکی زد منم اروم زدم از گردنش گفتم چقدر بی ادب شدی اونم برگشت یدونه زد زیر گوشم منم پاشدم بند و بساطمو برداشتم زدم بیرون تو راه کلی گریه کردم دکتر هم رفتم ولی چون وسط راه رفتم تو ی جای خلوت نشستم دیر کرده بودم دکتر بنود . الان برگشتم دیدم سر کوچه نشستا با دوستش چیکار کنم بنظرتون . ادم بدی نیس چند وقت کسخول شده یهنی یهو دیوونه میشه چ کنم بنظرتون . 2ماهه حاملم
9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتباهه تو خونه زندگی خودت باش، اونایی هم که میگن بی محلی کن در اشتباهن فقط زندگی خودتو سردتر میکنی
پس زد تو گوشم چی من حامله ام درک و شور نداره دیگ ازش بدم میاد دوسش ندارم جدی
9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید
اخلاق و تربیت خانواده اش اینجوریه ک زن رو تو فضای بسته نگه دارن؟چون خانواده ی شوهر منم همینن و بیشتر ...
خانوادگی میگن واس زن اینکارا زشته ک ماشین سوارشه یا ارایشگری بزنه مادر شوهرمم میگم خوله از لحاظ اخلاق میگم تو ی حیاطیم تا حالا نشده کار کنم یا تیکه بندازه ولی کاراشو زیر زیرکی انجام میده
پس زد تو گوشم چی من حامله ام درک و شور نداره دیگ ازش بدم میاد دوسش ندارم جدی
به دوست نداشتنت ادامه بده ببینیم چی میشه! خودت زندگیتو شیرین کن. ببین باهوش و با سیاست باش لطفا. من نمیتونم درکت کنم چون تقریبا تو این دوازده سال چیزی از شوهرم ندیدم نه فحش نه چیز دیگه ای چه برسه به سیلی که شما میگید، پس جای شما نیستم اما درک میکنم آدم متنفر بشه،.من نمیگم برو عاشقانه باهاش باش اما سیاست داشته باش. مثلا غذای خوب درست کن و بعد نهار بگو نوش جونت یکم کمکم میکنی ظرفا را باهام بشوریم، بعد بهش بگو من حاملم بچمون صبح ناراحت شد بوسش کن و بیا ازش معذرت خواهی کنیم و... عین عسل زندگیتو شیرین کن. شما نمیتونی دیگران را تغییر بدی اما با تغییر دادن خودت میتونی محیط پیرامونت را دگرگون کنی عزیزم چون شما یک زن یا خانوم هستی
درک نمیکنم تو خلوت شخصیتون و تو حریم خصوصیتون میتونید هر چی بهم بگید، عسلم، عزیزم و زندگیم را ما هر جایی بکار میبریم چون خیلی روتین هست. عادتش بده خودت انقدر تو خلوت بهش بگو تا عادت کنه