2777
2789

امروز نوبت دکتر داشتم سر صبونه بودیم کع من ب ساعت نگا کردم گفتم زود باش دیرم شد اونم یهو گفت از صبح که خواب بودی الان یادت افتاد ای روتو برم بعد ی حرف زشت ترکی زد منم اروم زدم از گردنش گفتم چقدر بی ادب شدی اونم برگشت یدونه زد زیر گوشم منم پاشدم بند و بساطمو برداشتم زدم بیرون تو راه کلی گریه کردم دکتر هم رفتم ولی چون وسط راه رفتم تو ی جای خلوت نشستم دیر کرده بودم دکتر بنود . الان برگشتم دیدم سر کوچه نشستا با دوستش چیکار کنم بنظرتون . ادم بدی نیس چند وقت کسخول شده یهنی یهو دیوونه میشه چ کنم بنظرتون . 2ماهه حاملم

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکارنمیره؟

چرا میره امروز خیر سرش زود اومد باهم بریم دکتر

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 

از ادبیات خودتون هم میشه متوجه شد شماهم دست کمی از اوشون ندارید😑

توجه کردید موقع نوشتن؟

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
برو خودتو ناهار مهمون کن کباب بخور بعد برو خونه مادرت بشین نزدیک غروب برو خونه

دیگه توان بیرون رفتن ندارم . گفتم خودش بیاد بگم منو ببر خونه بابام