2777
2789
عنوان

قوانین جذب قانون سوم

98 بازدید | 6 پست

یکی دیگر از رمز و راز قانون جذب رها کردن خواسته و اهدافتان می باشد . بر اساس قانون جذب که اگر واقعا می خواهید به آن خواسته و هدف که دارید برسید باید آن را رها کنید و به خواسته تان نچسبید .

منظور از رها کردن خواسته و هدف یعنی وقتی اهداف و خواسته هایتان را مشخص کردید وسواس نشوید و دائماً روی خواسته های تان اصرار نکنید .

باید خواسته و هدفتان را در کائنات رها کنید . می توانید با تمرکز بر روی خواسته های تان به آن چیزی که میخواهید برسید .

باید مطمئن باشید که کائنات شما را به آن چیزی که میخواهید میرساند .

وقت خواسته و هدفی دارید باید با خونسردی کامل و احساس خوب در جهت رسیدن به آن تلاش کنید نه اینکه هی اصرار داشته باشید که چرا به آن نمی رسند .

این فرآیند دقیقا مثل پرتاب کردن توپ است , اگر اجازه ندهید که برود و آن را پرتاب نکنید , به مقصد نمی رسد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت با این روش به نتیجه رسیدی؟

مامان مهربون قانون قانونه

مثلا قانون الکتریسیته میگه اگه مستقیم دست به سیم لخت برق بزنی برق میگیردت خشکت میکنه.میتونی بگی من این قانون رو قبول ندارم؟قانون جاذبه یک قانون هرچیزی رو که رها کنی روی زمین میفته.میشه بگی من قبولش ندارم؟

پس چرامن نمیرسم

شما یک چیز شیرینی هوس میکنی همون موقع یک نفر یک بشقاب خوراکی شیرین میاره میزاره روی میز.و شما همش بهش نگاه میکنی و تمرکز میکنی و با تمام وجود اون خوراکی رو میخوای ولی ایا بهش می رسی؟نه نمی رسی .تا وقتی به سمتش حرکت نکنی و دستت رو دراز نکنی نمی رسی