2777
2789
عنوان

ان تی ۴/۷

| مشاهده متن کامل بحث + 3350 بازدید | 130 پست
غربال اول خطا زیاد داره برای همه همین استرسو میده من خودمم الکی تو استرس افتادم با غربال اول ، عجله ...

نمیدونی چنده انگار زن عموم چندماه پیش داد دقیق نمیدونم سل فری بود یانه ۱۸۰۰ شد

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ درد دل من منه بدبخت جواب ازمایش ریسکم نمیاد...عزیزم دعات میکنم دل خوندم شکسته س انشالله ب حق شش م ...

نگران نباش خانومییی استرس برا نینیت سمه، غربال اولللل خطااا زیاد داره، برای خاله منم هردوتا بچش یکی 3بود یکی 3ونیم الان سالمن و هیچچچ مشکلی ندارن، برای پسرخودمم عدد سندرون دانش بالا بود با غربال دوم مشخص شد هیچ مشکلی نداره شکرخدا الان شیطوت و سالم کنارم خوابیده، 

عزیزم انشاالله مشکلی برای خودت و نینی نازت پیش نمیاد. دوستان برا منم دعا کنید زودتر خوب شم و همه ...

ان شاء الله به حق این روزا زودتر خوب شی گلم 

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 
نگران نباش خانومییی استرس برا نینیت سمه، غربال اولللل خطااا زیاد داره، برای خاله منم هردوتا بچش یکی ...

الهی شکر..خدا از دهنت بشنوه بگن بچم سالمه استرس ک نگم برات انقدر حالم بده ک اگ ب خودم نیام تشنج میکنم از استرس من اطلاع نداشتم ک ب بیشتریا اینو میگن و باید ازمایش داد و بعد مشخص میشه بچه سالمه وقتی گفت با همسرت فامیلی منم گفتم اره ازمایش ژنتیک دادیم مشکلی نداشتیم گفت ازمایش ک همه چیو مشخص نمیکنه همون موقع ترس عین خوره افتاد ب جونم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه چون ان تی بالا بود مستقیم گف برو آمینوسنتز 

سالمه شک نکن..مثبت فکر کن تا جذبش کنی منم مثبت فکر کردم انشالله ک خیره خدا میخواد اینجوری هم ازمایشمون کمه هم جای وورجکو تو دلمون حسابی باز کنه