2777
2789
عنوان

ان تی ۴/۷

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 130 پست

انشالله ب حق صاحب این ماه و مادرش میری با خنده برمیگردی مادر شدن همین استرساروم داره انقد بلا سر من اوردن برا بچه اولم اما ماشالله سالم بچه دوم فقط سنو های واجب و رفتم و دیگر هیچ

آخ درد دل من منه بدبخت جواب ازمایش ریسکم نمیاد...عزیزم دعات میکنم دل خوندم شکسته س انشالله ب حق شش م ...

عزیزم سی سالمه و بچه اولمه،معلوم نیس چرا انقد بالاس 😔

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز هفت پشت غریبه ایم

از من تیغه بینی هم ندید ..خدا صدامونو بشنوه ..عزیزم دلم روشنه بچه ت سالمه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

غربال اول خطا زیاد داره برای همه همین استرسو میده من خودمم الکی تو استرس افتادم با غربال اول ، عجله نکن تا غربال دوم، اون جوابش مهم تره اگه اون اوکی نبود ازمایش سل فری بده یکم گرونه اما خیلی خیلی دقیقه امینو ریسک داره تا واجب نشده نباید انجام بدی 

من دقیقا حال استارترو درک میکنم شدم مرده متحرک توروخدا دعامون کنین بگن سالمن ...من بی تاب شدم حوصله ندارم حتی میخوام بخوابم حالت تهوع میگیرم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم انشاالله مشکلی برای خودت و نینی نازت پیش نمیاد. دوستان برا منم دعا کنید زودتر خوب شم و همه ...

عزيزم الهي.من دو روز سر درد داشتم مردم زنده شدم.به چشم مردنمو ديدم.الان حالت تهوع.زود ايشاا... همه خوب شيم

برا منم میگفتن ناقصه از من ۲/۸بود انقد جوش  زدم حتی پول  نداشتم برم امینوسنتز سپردمش بخدا ...

خداروشکرررر ان شا الله بچه ی منم سالم باشه

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه