2777
2789
عنوان

ان تی ۴/۷

| مشاهده متن کامل بحث + 3350 بازدید | 130 پست
من دقیقا حال استارترو درک میکنم شدم مرده متحرک توروخدا دعامون کنین بگن سالمن ...من بی تاب شدم حوصله ...

بعدا میفهمی چقد الکی استرس کشیدی و هیچی نبوده، ب خودت مسلط باش توکل کن بخدا ایشالله ک سالمه، برای دوست منم تیغه بینی رو ندیدن گفتن سندرومه و فلان الان عکس دخترشو برات بذارن ببینی مثل فرشته هاس انقذ نااازه ک خدامیدونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر نگران نباش عزیزم ،همین نگرانی خودش سمه

و البته باید پیگیر بود ،انجامش بده حتما و به دکترت اعتماد کن ،و جای مطمئن برو واسه نمونه گیری آمینو 

من هم ان تی 2/8 بود ،دخترم پیشنهاد سلفری داد ،خداراشکر بچه سالم بود

قیمت ها هم سلفری 2500

آمینو 1700

هستش،واسه سلامتیش صلوات فرستادم

خدایا شکرت   
عزیز دلم برات ایت الکرسی میخونم ب حق همین روزهاو شبهای محرم و امام حسین با دل شکسته حضرت زینب که پسر ...

ممنونم واقعا خدا عوضشو بهت بده

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 
بعدا میفهمی چقد الکی استرس کشیدی و هیچی نبوده، ب خودت مسلط باش توکل کن بخدا ایشالله ک سالمه، برای دو ...

خداروشکر..الان واسه یکی از دوستان گفتم من اطلاعی نداشتم از این موضوع نمیدونستم ک غربال ی احتماله و ازمایش باید مشخص کنه ترس یدفه رفت تو تنم و همون تو سونو افتادم ب لرزیدن و گریه الان فهمیدم ک احتمال سالم بودنش هم هست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
استارتر نگران نباش عزیزم ،همین نگرانی خودش سمه و البته باید پیگیر بود ،انجامش بده حتما و به دکترت ا ...

قربونت برم‌ عزیزم ممنونتم 🌹

خداروشکر..الان واسه یکی از دوستان گفتم من اطلاعی نداشتم از این موضوع نمیدونستم ک غربال ی احتماله و ا ...

الهی که سالم و سلامت بیان تو بغلمون🌹

الهی شکر..خدا از دهنت بشنوه بگن بچم سالمه استرس ک نگم برات انقدر حالم بده ک اگ ب خودم نیام تشنج میکن ...

ببین غربال اول و خطاشو بالا میزنن ک حتمااا حتما غربال دوم انجام بشه، برای همه همینه ها اکثرا دوستا و اشناها هنه همینو شنیدن از دکتر و ازمایشگاه ک غربال اول جالب نی دومیو تکرار کن، برای تو هم هیچی نیست عزیزم، حتی بوده بعصیا غربال دوم هم خطا اومده اما با سل فری و امینو مشخص شده بچه سالمه، 

حتما پیگیری کن ولی برو سلفری بده،اونم دقیقه خطر سقط هم‌نداره چون از مادر خون میگیرن 

سعی میکنم شوهرمو راضی کنم برای سلفری ممنونتم 

ببین غربال اول و خطاشو بالا میزنن ک حتمااا حتما غربال دوم انجام بشه، برای همه همینه ها اکثرا دوستا و ...

الهی امین..ممنونم دعا کن برام ..ممکنه تو تعیین ریسک همه چی اوکی باشه؟ دکتر سونو گفت ریسک پایین دوباره میفرستت سونو ریسک بالا آمینو سنتز..من منتظر جوابم اماده نیست هنوز 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی