دوستان توروخدا بیاین راهنماییم کنین،دارم دق میکنم،امروز رفتم غربالگری ان تی بچم بالا بود،گف ۴/۷.البته بقیه چیزا کاملا سالم بود و بچم کلی هم اکتیو بود و تکون میخورد،فردا باید برم آمینوسنتز،دلم گرفته آخه بچه اولمه و کلی بهش دلبسته شدم 😢 از طرفی چون آمینوسنتز خطر سقط داره خیلی میترسم از انجامش 😢😢😢
میشه هم ازمایش سل فری دی ان ای بدی ولی خب هزینه ش بالا تره
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخ درد دل من منه بدبخت جواب ازمایش ریسکم نمیاد...عزیزم دعات میکنم دل خوندم شکسته س انشالله ب حق شش ماهه امام حسین سالمه..نگم واست ک منم وقتی دیدمش داره تکون میخوره چقدر بهش دل بستم..شما چرا ان تی بالا س؟سنت بالاعه یا فامیل؟ما فامیلیم ان تیم مشکوک شده ۳.۵😭😭😭از ۴شنبه دارم دق میکنم ..انشالله بچه هامون سالمن
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
مرسی از دعات عزیزم ولی دکترم تاکید داره آمینو انجام بدم چون دقتش بالاتره من از خدامه سلفری برم
عزیزم ازمایش بعد غربالگری ک تعیین ریسک میکنن انجام ندادی ؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی