2777
2789
عنوان

خانمای کرمانشاهی بیاین لطفا

163 بازدید | 23 پست

دکتر سید علی ناصری خوبه؟؟

دوروز پیش وقت گرفتم بری یه هفته دیه 

بار اول میخوام برم پیشش نمیدونم کارش چطوره داییم رفته بود پیشش خیلی راضی بود

یه بار فقط رفتم عکس دندانم نشانش دادم گفت عصب کشی و پر کردن مخواد دیه نرفتم بخاطر ویروس اما اذیتم الان مجبورم چه بکنم

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤

😁دمت گرم لهجه رو کامل وارد متن کردی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم من پیش اقای قلیچ درست کردم هم ارزونه هم عااااااااااااالیه  اسم کوچیکشو نمیدونم ولی شمارشو ...

شمارشه میفرستی برام؟

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
گلم من پیش اقای قلیچ درست کردم هم ارزونه هم عااااااااااااالیه  اسم کوچیکشو نمیدونم ولی شمارشو ...

من   ۴ روزه انجام دادم   یک میلیون  و ۴۰۰ یه دندون   پر و عصبکشی  الان پشیمون شدم    چون اگه روکش  نشه میریزه  به مرور زمان

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
😱😱😱😱😱😱یا خدا ۱۴۰۰  واااااای قلبم  من ۳۵۰ دادم خیلی عالیه کارش

من   کرمانشاه نیستم بدون بیمه انجام دادم   یه دونه هم فقط پر کردم ۵۰۰

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال