2777
2789
عنوان

امروز همه چی و فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 60 پست

شوهرت عاشق زنه شده 

نمیدونم واقعا 

هوس اینا نیست هوس بود دیگه دنبال دعا نویس واسه برگشتش نبود 

طلاق بگیری زنه میاد سر خونه زندگیت

حداقل طلاق نگیر خونتو جدا کن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد؟؟؟

شوهرت زن دیگه داشته ، ترکش کرده

مادرشوهرت دعا گرفتن که برگرده؟؟

اونوقت شما میخوای واسه قهر بری شون؟!

درست فهمیدم؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

منطقی عمل کن.

وقتی آروم شدی بشین فکر کن به تمام رفتارهای خودت و هنسرت.

به خواسته هاو نیازهای خودت و همسرت.

ببین جایی در حق همدیگه کم کاری نکردید.

اگر آره همونجا رو اصلاح کن.

اگر خانوم‌مقیدی هستید به اسلام، ببین نماز و خمس و بقیه چیزاتون سرجاش هست یا نه.

اگر نه برو اصلاحش کن.

اگر درست نشد بعد با یه مشاور کارکشته مشورت کن نه با مشاور دوزاریای پولکی که پول میگیرن میگن طلاق .

بعد تصمیم بگیر

😒🙁🙁🙁😕الان داستان دلربا رو خوندم انقد حالم گرفتس ک  ناخوداگاه ی حس بدی بهم دادید  ببخ ...

دلربا چیه که همه میگن؟؟؟

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!