2777
2789
عنوان

امروز همه چی و فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 60 پست

برو پیشه همون دعا نویس بهش بگو ۳برابرشو بهت میدم اسم زنه و مادرشو بگیر بگو یه کاری کنه زنه برررررره گممم بشه .بعدم تا اخره عمر شوهرتو ادم حساب نکن و بگو فقط واسه بچم موندم تمام

خدایا شُکرت❤🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حالم بد شد به هیچ وجه کوتاه نیا مهریه بزا اجرا   

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

گفته خونه میگرم برات جدا زندگی کنی؟ بگو خفه به جای اینکه بگه شاید سوتفاهم شده بیشتر جدایی میندازه اره برم یه خونه ی دیگ زندگی کنم اون دوتا راحت باهم تو اون یکی خونه

من جای تو بودم اون زنه رو پیدا میکردم چوبو موسشو یکی میکردم بعد شوهرمو بدبخت میکردم

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

منطقی عمل کن. وقتی آروم شدی بشین فکر کن به تمام رفتارهای خودت و هنسرت. به خواسته هاو نیازهای خودت ...

عزیزم‌اینایی که میگی خبلی خوبن اما برایه همه یکسان نیست .بعضی مردا مریضن هرکاری براشون کنی هرررررکاری باز میبینی آشغالن

خدایا شُکرت❤🧿
برو پیشه همون دعا نویس بهش بگو ۳برابرشو بهت میدم اسم زنه و مادرشو بگیر بگو یه کاری کنه زنه برررررره ...

دقیقا 

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

خیلی باشه نه مطمئنم اسم دخترا رو میدونستم شک که بهش داشتم فهمیده بودم تو گوشیم اسمشو دیده بودم دعا نویس گفت واسه برگشتن این خانوم دعا گرفته قشنگ اسمشو گفت آخه از بچه ها نمی گذره اعصابم واسه همین خورده دخترم باید پیش اون باشه ولی پسرم سالشه میتونم ببرمش واسه همین موندم 

قهرمان زندگی خودت باش
گفته خونه میگرم برات جدا زندگی کنی؟ بگو خفه به جای اینکه بگه شاید سوتفاهم شده بیشتر جدایی میندازه ار ...

مادر شوهرتو از طرفم بگو خففففه شو دختره خودتم بود میگفتین بره یه خونه دیگه؟

خدایا شُکرت❤🧿
عزیزم‌اینایی که میگی خبلی خوبن اما برایه همه یکسان نیست .بعضی مردا مریضن هرکاری براشون کنی هرررررکار ...

آره خب بعضیاشون واقعا این مسئله براشون مرضه.

خب این خانوم بهتره اول ریشه یابی کنه و نقایص رو رفع کنه با دوتا بچه بعد اگر درست نشد تصمیم‌دیگه ای بگیره که بدونه تمام تلاششو کرد

مادر شوهرتو از طرفم بگو خففففه شو دختره خودتم بود میگفتین بره یه خونه دیگه؟

ارهه میبینی چقدر وقیح ان ، اوووف حرصم گرفته استارتر زرنگ باشه بگه باشه برام خونه بگیرین بزنین ب نامم بعد ک زد ب نامش بگه طلاق میخوام مهریشو بگیرا تا میتونه ب خاک سیاه بنشونتشون

خیلی باشه نه مطمئنم اسم دخترا رو میدونستم شک که بهش داشتم فهمیده بودم تو گوشیم اسمشو دیده بودم دعا ن ...

ببین چی میگم احتمالا دلیله رفتنه اون دختره این بود که شوهرت چرا تورو طلاق نداده و گفته تا زنتو طلتق ندادی برنگرد.و توهم با این کار دقیقا داری اونو به مرادش میرسونی .اینکارو نکن برو پیشه همون دعا نویسه همون کاری ک گفتم و بکن دهنشو ب......گ........ا

خدایا شُکرت❤🧿

اول یه کم بهتر توضیح بده که مطمئن بشیم درست فهمیدیم.

بعد هم، تو فعلاً بمون خونه ات شوهرت رو ببرن خونه خودشون. قفل در رو هم عوض کن. ولی نه تا پایان سال، فقط تا وقتی که به همه چی مطمئن بشی و یه تصمیم عقلانی بگیری. 

شرایطت از نظر مالی چطوره؟ خانواده ات پذیرای تو با دو تا بچه هستند؟ اگر نه باید هرجوری هست خرج بچه ها رو از شوهرت بگیری. 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...