2777
2789
عنوان

بچه ها چه مشکلاتی دارین که فک میکنین حل نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرموقع یکمی به خودم امیدواری میدم و مثبت فکرمیکنم هزارتافکرمنفی سمتم هجوم میاره دیگه واقعاکم آوردم ن ...

منم همینجوریم اصلا خوب نیس همون فکرای منفی همه چیزو بدتر میکنه نمیزاره چیزی حل بشه

همین دیگه مشکل حل نشدنی که میگم اینه تازه برا بعد برا عذاب دادن من برنامه ریخته 😭

نهایت بگو بفروشه خونه رو از اعصابت که مهمتر نیس بگو بفروش ببینم میخوای چیکار کنی در عوض عروسیتونو بگیرین هر چند الان کرونا هس کلا از اعصابت که بالاتر نیس یعنی چی واسه بعدم برنامه داره 

مشکل خیلی بزرگ خدارو شکر نیست البته فقط اخلاق  همسرم که فکر نکنم عوض بشه دیگه .وقتی تندی میکنه ...

وای نامزد منم اینطوریه خ بد عصبی میشه حتی سر چیزای کوچیک فوش بد میده به همه بعدشم تهدید به زدن میکنه کاهی غرورو میبرم زیر پام وسط دعوا با لحن آروم چیزای قشنگ میگم خنثی میشه خر میشه توام امتحان کن

از نظر خودت مشکل خودت، من رابطم افتضاحه باید باید جدا بشم ولی اصلا اصلا نمیتونم گیر گیرم راه حلم ندا ...

نمیدونم واقعا چی بگم، چون از بچگی مستقل بار اومدم خیلی مسائلی دیگران بهش میگن مشکل برامن واقعا هیچی نیست 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

من باکارهام و رفتارهام اعتمادش رو ازبین بردم و مقصرخودمم واسه همینم خواستم ک بهم فرصت جبران بده  ...

آها آره بببین میتونی یا اصلا دلش به موندن هست ، آخه زیاد کش دادین تا الان یا باید تموم میکردین یا ازدواج