کی تونستی فراموشش کنی؟من چندروزه تموم کردم دارم دق میکنم اصلا ن میتونم بخوابم ن چیزی بخورم فقط کارم ...
درکت میکنم عزیزم من تموم اینا رو گذرونم با این تفاوت ک یک ماه بعدش ازدواج کردم ،خدا روشکر همسر خوبی قسمتم شد ولی باز تو تنهاییام بهش فکر میکنم سریع اشکم در میاد ،فک نکنم بشه فراموش کرد
میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
خونه دار شدن و اینکه یه عوضی ازمون کلاه برداری کرده.بعیده پس بده.دعا کنید
عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭 وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو) (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛