2777
2789
عنوان

بچه ها چه مشکلاتی دارین که فک میکنین حل نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 147 پست
ازدواج کردن باعشقم نزدیک سه سال و خورده هست درگیریم میترسم به بابام بگم راضیم بابام مخالفه😔زندگیم ش ...

متولد 82هسی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
یه زمانی منم با یکی‌دوس بودم قرار ازدواج داشتیم رو حرفشم مونده بود بعدش دیدم بهونه آورد فهمیدم نمیخو ...

فکر میکنی داره دوروغ میگه؟ کلا منو نمیخاد؟ خودمدیگه نمیفهمم چی خوبه چی بد بس که دوسش دارمو مشکلات تو خونه هم زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی تونستی فراموشش کنی؟من چندروزه تموم کردم دارم دق میکنم اصلا ن میتونم بخوابم ن چیزی بخورم فقط کارم ...

درکت میکنم عزیزم من تموم اینا رو گذرونم با این تفاوت ک یک ماه بعدش ازدواج کردم ،خدا روشکر همسر خوبی قسمتم شد ولی باز تو تنهاییام بهش فکر میکنم سریع اشکم در میاد ،فک نکنم بشه فراموش کرد 

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
اگه مطمعا نیستی بیخیالش بشو بخدا بعد یه ماه عذاب راحت میشی از یه عمر عذاب بهتره ها از من بشنو تجربه ...

راستش میخوام باهاش حرف بزنم بگم نظرم عوض شده هم موقعیتش پیش نمیاد که حرف بزنم هم میترسم یه چی بگه غرورم بشکنه

🙂

من باکسی که دوستش دارم و ۶ ساله ارتبا داریم به مشکل خوردم اون همیشه ازتمام کردن رابطه حرف میزنه ولی من ازش خواستم ک بهم فرصت بده درستش کنم مشکل رو 

نمیدونم درنهایت چی میشه خیلی خسته م هیچ امیدی ندارم 

خونه دار شدن و اینکه یه عوضی ازمون کلاه برداری کرده.بعیده پس بده.دعا کنید

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
من باکسی که دوستش دارم و ۶ ساله ارتبا داریم به مشکل خوردم اون همیشه ازتمام کردن رابطه حرف میزنه ولی ...

اون میخواد تموم کنه تو ازش فرصت خواستی فک کنم جاتون عوض شده خب ولش کن بره اصلا مشکل چیه که تومیخوای حلش کنی؟ 

کی تونستی فراموشش کنی؟من چندروزه تموم کردم دارم دق میکنم اصلا ن میتونم بخوابم ن چیزی بخورم فقط کارم ...

من نمیدونم قضیه در چه حدهر

ولی حال بدتو درک میکنم 

فقط بخاطر حال خرابت تصمیم غلط نگیر .درد داره .خیلیم درد داره ولی الان بهترین فرصته که با خودت خلوت کنی و تصمیمتو بگیری.

اگه شما با دوست پسر سابق احوالپرسی میکردید واکنش آقا چی بود؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56