2777
2789
عنوان

بچه ها چه مشکلاتی دارین که فک میکنین حل نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 147 پست
حل نشدنی ندارم  حل میشه همش مثلا خونه بخریم زودتر عروسی بگیریم برسم خونمون

آمین منم خدا خدا میکنم زودتر عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون نامزدم سر لج افتاده اخلاقش بد شده اینقد بی عقله همش رو مخش رژه میرن اینم میاد با من جنگ میکنه فک میکنم بریم خونمون بهتر بشه نمیدونم

منم یه زمانی دغدغم این بود ولی همون خونه خریدن رید به زندگیم

ای وای چرا

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلات خانوادگیم با بابا مامانم.ازدواج با عشقم که واقعا نمیدونم بشه یا نه.

بشین باهاش جدی ‌منطقی بحرف اگه بهونه آورد یعنی دوس‌نداره باهات ازدواج کنه بلاتکلیفی خ سخته مخصوصا برا یه خانوم بگو خواستگار داری تا عکس العملش ر وببینی

دوست داشتی بگو چرا تموم کردی ؟ببین منم با کسی دوست بود ،همه خانوادمون میدونستن بعد ‌۴سال فهمیدم بهم ...

تو اینستا با دوس دختر 8 سال قبلش احوال پرسی کرده بود فقط یواشکی دیدم 

تو اینستا با دوس دختر 8 سال قبلش احوال پرسی کرده بود فقط یواشکی دیدم 

ببین با دلت تصمیم نگیر ببین عقلت چی میگه؟؟

میتونی اینجور احوال پرسی ها رو تو زندگی هم تحمل کنی؟

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
ای وای چرا

مادرشوهرم اینا خونه نداشتن منم از خونه اجاره ای اصلا خوشم نمیاد گفتم باید برام خونه بخرین خریدن بعدش اخلاق نامزدم از این رو به اون رو شد کلا هر چی داشتن دادن برا خونه عروسیم موند مادر شوهرم رو مخ نامزدم هی راه رفت دعوامون انداخت سعی کردن خونه ای بخرن که بتونن طبقه بالاشو بسازن برا همین برا عروسی پول نموند ماهم رابطمون مونده مونده بدتر شد الانم فقط فاز لج داره باهام خ گند شده اخلاقش

ببین با دلت تصمیم نگیر ببین عقلت چی میگه؟؟ میتونی اینجور احوال پرسی ها رو تو زندگی هم تحمل کنی؟

عقلم میگه ن الان کوتاه بیای فردا با یکی دیگه دیدیش هیچی نمیتونی بگی از طرفی هم بحث شش ساله مشکلات خونوادگی زیادی دارم بخاطر اونا پام وایساد میترسم دیگه هیشکی سراغم نیاد

رسیدن ب عشقم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎