حل نشدنی ندارم حل میشه همش مثلا خونه بخریم زودتر عروسی بگیریم برسم خونمون
آمین منم خدا خدا میکنم زودتر عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون نامزدم سر لج افتاده اخلاقش بد شده اینقد بی عقله همش رو مخش رژه میرن اینم میاد با من جنگ میکنه فک میکنم بریم خونمون بهتر بشه نمیدونم
مادرشوهرم اینا خونه نداشتن منم از خونه اجاره ای اصلا خوشم نمیاد گفتم باید برام خونه بخرین خریدن بعدش اخلاق نامزدم از این رو به اون رو شد کلا هر چی داشتن دادن برا خونه عروسیم موند مادر شوهرم رو مخ نامزدم هی راه رفت دعوامون انداخت سعی کردن خونه ای بخرن که بتونن طبقه بالاشو بسازن برا همین برا عروسی پول نموند ماهم رابطمون مونده مونده بدتر شد الانم فقط فاز لج داره باهام خ گند شده اخلاقش
ببین با دلت تصمیم نگیر ببین عقلت چی میگه؟؟ میتونی اینجور احوال پرسی ها رو تو زندگی هم تحمل کنی؟
عقلم میگه ن الان کوتاه بیای فردا با یکی دیگه دیدیش هیچی نمیتونی بگی از طرفی هم بحث شش ساله مشکلات خونوادگی زیادی دارم بخاطر اونا پام وایساد میترسم دیگه هیشکی سراغم نیاد
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎