2777
2789
عنوان

بچه ها چه مشکلاتی دارین که فک میکنین حل نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرید خونه....  ولی امیدم به خداست

الهی قسمت تو و من و همه مستاجرا بشه💜

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
بلاتکلیفی خیلییییییی بده منم یه کوچولو از مشکلم همینه خ اذیت میشم بشین باهاش بحرف حل کنین

خیلی میترسم بابام شدیدن مخالفه ولی بهم گفت راضی باشی عقدت میکنم من جرعت نکردم بگم راضیم خیلی میترسم بخدا جونم به لبم رسیده😔

من بعد شش سال رابطمو تموم کردم دارم دق میکنم نمیدونم ببخشمش یا ن الان بزرگترین دغدغمه

دوست داشتی بگو چرا تموم کردی ؟ببین منم با کسی دوست بود ،همه خانوادمون میدونستن بعد ‌۴سال فهمیدم بهم خیانت کرده بهم اونم با دوست صمیمیم،کات کردیم بعد ۵ماه برگشت من بخشیدم و ۲سال بعدش بدتر بهم خیانت کرده و رفت و ازدواج کرد من موندم خودمو خودم 

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن