2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

128 بازدید | 7 پست

سلام من خیلی احساس تنهایی میکنم هیچ دوست خاصی ندارم یکی دوتا دختر خاله و دختردایی دارم که فقط مواقعی که به نفعشون باشه میان طرفم چون ماشین دارم اونم واسه دور دور کردن، خواهر هم ندارم خیلی غصه میخورم،۲۵ سالمه زیاد نمیتونم با کسی رابطه برقرار کنم ،فامیلای شوهرمم ماه تا ماه ببینیم خیلیه. خیلی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم😔

نمیتونی یه کاری دست و پا کنی سرگرم شی؟

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شغل دارم معلمم، ولی میگم زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم با بقیه چون کم حرفم 

ادمی ک معلمه ک باید روابط عمومیش بالا باشه دنبال این مشکلت بگرد ببین ب چ دلیل گوشه گیری تمیتونی ارتباط برقرار کنی ؟اعتماد بنفست فک کنم پایینه ببین دنیا ارزش ناراحتی نداره خدا کمکمون میکنه 😍ب باورهای قشنگ برس😍شما خودت عاقلی😍

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
ادمی ک معلمه ک باید روابط عمومیش بالا باشه دنبال این مشکلت بگرد ببین ب چ دلیل گوشه گیری تمیتونی ارتب ...

تو مدرسه مشکلی ندارم با بچه ها اوکیم و با همکارا هم در حد همون همکار بودن مشکلم زندگی شخصیمه و اطرافیان نزدیکم والا خودمم نمیدونم فک کنم اعتماد به نفس ندارم در کل درون گرا هستم