2777
2789
عنوان

بچه‌ها کسی میدونه جریان مشهد رفتن بلاگرا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4223 بازدید | 71 پست
یا خدا  ختم به خیر شه پس

اره شایدم از بس پول میزنن دارن وارد سرمایه گذاری عظیمی میکننشون

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خبری بود ،بگو من آمار بگیرم

من که نمیدونم هنوز

اصلا یه درمیون دارن میرن

بعد سریعم برمیگردن

خیلی راحت میتونن نگن و کسی هم متوجه نشه

ولی میان و میگن

من که نمیدونم هنوز اصلا یه درمیون دارن میرن بعد سریعم برمیگردن خیلی راحت میتونن نگن و کسی هم متوج ...

اتفاقا منم دیدم همش به خواهرم میگم مشهد چه خبره اینا دارن میرن.فکر کنم میرن هتل و این چیزا تبلیغ کنن

آره منم دوتاشونودیدم کوثروهانیه که اومدن وهمشونم هتل درویش میرن

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
اتفاقا منم دیدم همش به خواهرم میگم مشهد چه خبره اینا دارن میرن.فکر کنم میرن هتل و این چیزا تبلیغ کنن

اخه اصلا حرفی از تبلیغ نمیزنن حتی خیلیهاشون جاشون رو نمیگن

فکر نمیکنم تبلیغ هتل باشه

آره منم دوتاشونودیدم کوثروهانیه که اومدن وهمشونم هتل درویش میرن

دقیقا این دو تا رو دیدم منم

کوثر یه استوری تبلیغاتی رو اگر گفتی چند میگیره؟ واسه ۲۴ ساعت

دقیقا این دو تا رو دیدم منم کوثر یه استوری تبلیغاتی رو اگر گفتی چند میگیره؟ واسه ۲۴ ساعت

لابد۱میلیون

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
اقانگو شله میخااااام

شله میخام نه شله ماخاااااام