2777
2789

به کلاس های ارت و یا ورزشی و یا هرچیزدیگه‌ای بروید به مهمونی ها و جاهایی که افراد زیادی در آنجا حضور دارند بروید صرفا پارک کافه و ..نباشد
میکاپ و پوست تمیز موی خوشگل و بوی خوب
دوری کردن از لباس های لش و حفظ کردن حالت زنانگی مو بسیار مهم است و سعی کنید بیشتر به ظاهر خود برسید
آدم هارا به دوم شخص صدا کنید بجای تو از کلمه شما استفاده کنید
و سعی کنید چه با دختر خانوم ها و پسرها اصلا فحش ندهید
هر جا که میروید استایل مرتب داشته باشید و طوری بیرون بروید که انگار قرار است عشق خود را انتخاب کنید
از آدمها درباره ظاهر نظر بپرسید فقط از کسانی که با آنها صمیمی هستید و اگر مشکلی بود و قابل فیکس کردن بود آن را  فیکس کنید
در استایلتان حداقل یک یا دوتا برند بپوشید حالا یا کفش یا کیف و یا حالا هر چیز دیگه ای
در نگاه اول نشان ندهید شما دنبال شوهر هستید
همیشه قدم اول را تو انجام بده و بزار قدم دوم را ان شخص بردارد هیچوقت تو دوتا قدم برندار
کاری میکنیم طرف به دنبال ما بیاد و مارو چک کنه
اگر تازه با اواشنا شده اید اگر از شما برای اولین بار پرسید کجایی و کی ببینمت اگر تو بیکاری و یا شاغلی در هر صورت جوابت نیستم هست و یه دلیل هم بیار مثلا با دوستام بیرونم و سرکارم و بعدش یه روز با اعتماد بنفس انتخاب کن و بگو این روز من کمتر کار دارم
شنونده خوبی باشید و تعادل را حفظ کنید
در قرار دوم و یا جندمین بار سعی کنید مانند دوستش باشید ولی سعی کنید طوری رفتار کنید  احترام را حفظ کنید
مرموز باشید و همه چیز را به او نگویید و اورا همیشه کنجکاو نگه دارید

۱لباسی که به شما می اید را بشناسید
یک روز رو انتخاب میکنید و ان روز را به بهترین شاپ ها بروید و هر نوع لباسی را بپوشید و از نظر خودت کدوم مدل لباس حالا یا مانتو شلوار هر چیزی
۲یک روز را مشخص کنید و به بهترین عطر و ادکلن فروش ها بروید و از بقیه بپرسید که چه عطری به شما می اید و از ان بو چه حسی از شما میگیرند
۳هیچوقت حتی پیش بهترین دوستاتون هم فحش ندید و کامل و واضح صحبت کنید و در چت یا هر چیز دیگیری بدون غلط املایی تایپ کنید
۴هیچوقت نزارید موهاتون چرب یا اگر موهای خود را رنگ میکنید و تایم ان رسیده که موهایتان را ریشه گیری کنید اورا انجام دهید یا ناخن هایتان وقت ترمیم آن رسیده سریع ان را ترمیم کنید و اجازه ندهید هیچکس شمارا نامرتب ببیند
۵ان رنگی که به شما آید را بپوشید مهم نیست از ان رنگ چقدر لباس و وسایل دارید فقط ان را بپوشید
۶حالت زنانگی را حفظ کنید
۷از چیز های کوچک چیز های بزرگ بسازید
۹بخودتان خیلی برسید
حقیقت این است که کسی هرگز شمارا برای خود نمی خواهد و هیچکس به اندازه خود تو به فکر تو نیست
۱۰همیشه میکاپتان تمیز باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هرادمی قشنگیای خودشو داره یا خوش ستاره و خودت باید ب خودت ارزش بدی و اعتماد ب نفس داشته باشی حرف بقیه مهم نباشه هیچ بنده ای رو زمین بی عیب نیس

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

ببین هرادمی قشنگیای خودشو داره یا خوش ستاره و خودت باید ب خودت ارزش بدی و اعتماد ب نفس داشته باشی حر ...

صورتم امروزی نیست ی جوریه حالا رلم دارم مثلا  هربار با بدبختی میرم پیشش  فکرمیکنم بیرون نگام میکنن همه یا میخندن

صورتم امروزی نیست ی جوریه حالا رلم دارم مثلا هربار با بدبختی میرم پیشش فکرمیکنم بیرون نگام میکنن ه ...

ربطی نداره قول میدم توهم قشنگیای خودتو داری 

مردم ک بهمه نگاه میکنن ت نباید ب خودت بگیری یادتت باشه واسه اینک بقیه بهت ارزش بدن باید خودتو با ارزش ببینی و خودت خودتو باور کنی 

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

به کلاس های ارت و یا ورزشی و یا هرچیزدیگه‌ای بروید به مهمونی ها و جاهایی که افراد زیادی در آنجا حضور ...

پیام هوش مصنوعیه ؟!!

کلاس ارت ! کلاس ورزشی !! مگه ما مختلط هستیم !!

یکی دوتا برند ! اصلا میدونی قیمت برندا چنده؟! هوش مصنوعی هم برا خارجی برنامه ریزی شده نه برا ما😑